Arabasına aldı, bin TL'sinden oldu!   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 09-25-2012 (14:16)   Son Mesaj: 09-25-2012 (14:16)    Cevap: 0    Gösterim: 377  

    09-25-2012

    Arabasına aldı, bin TL'sinden oldu!

    Arabasına aldı, bin TL'sinden oldu!
    Arabasına aldı, bin TL'sinden oldu!

    Adana'da bir kişi, otomobiline aldığı kişiler tarafından darp edilip, bin TL parası gasp edildi.

    Adana'da bir kişi, otomobiline aldığı kişiler tarafından darp edilip, bin TL parası gasp edildi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan bugün Adana'ya gelen ve otomobil kiraladıktan sonra Ceyhan'a gidip tekrar Adana'ya dönmek üzere yola çıkan Murat Erdi (23), D-400 karayolu kenarında el kaldıran 1'i bayan 3 kişiyi otomobiline aldı. Erdi, arabasına aldığı kişilerle sohbet ederek merkez Sarıçam ilçesi Suluca Mahallesi yakınlarına geldi.

    Bu sırada şahıslar, otomobilden ineceklerini söyledi. Erdi otomobili park ettiği sırada şahıslardan biri Erdi'nin cüzdanını almak istedi. Genç karşı çıkınca aralarında arbede çıktı. Yaşanan arbedede iki şahıs, bin TL parasını aldıkları Erdi'yi öldüresiye dövüp otomobile zarar vererek olay yerinden kaçtı. Erdi, bir süre yerde yattıktan sonra otomobile binip bir benzin istasyonuna gelerek yardım istedi. İstasyonda çalışanlar polise haber verdi. Olay yerine gelen ekibin çağırdığı ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Erdi'nin hayati tehlikesi olup olmadığı tetkiklerden sonra ortaya çıkacak.

    Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

    Kaynak: İHA





    Arabasına aldı, bin TL'sinden oldu! Yorumları