Ardahan Kapalı Cezaevi'nde yangın /VÄ°DEO   Konuyu açan: Gündemci   Ä°lk Mesaj: 09-21-2012 (01:18)   Son Mesaj: 09-21-2012 (01:18)    Cevap: 0    Gösterim: 339  

    09-21-2012

    Ardahan Kapalı Cezaevi'nde yangın /VİDEO

    Ardahan Kapalı Cezaevi'nde yangın /VİDEO
    Ardahan Kapalı Cezaevi'nde yangın /VİDEO

    Ardahan B tipi Kapalı Cezaevinde yangın çıktı. Yangını, cezaevinde kalan mahkumların çıkardığı iddia edildi.

    Ardahan B tipi Kapalı Cezaevinde yangın çıktı. Yangını, cezaevinde kalan mahkumların çıkardığı iddia edildi. İddiaya göre, cezaevinde kalan 68 tutuklu, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıkardı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi ve polis sevk edildi.

    Ardahan Valisi Seyfettin AzizoÄŸlu, BÂ*Tipi Kapalı Ceza Ä°nfaz Kurumu'nda çıkan yangının 36 yıla mahkum bir tutuklu tarafından çıkarıldığını belirterek, ''Yangından etkilenen 13 mahkumumuz bir de gardiyanımız ÅŸu an hastanedeler'' dedi.Â*Vali AzizoÄŸlu, Ardahan Cumhuriyet BaÅŸsavcısı Zafer Yıldız ileÂ*BÂ*Tipi Kapalı Ceza Ä°nfaz Kurumu'nda incelemelerde bulundu. Ä°ncelemelerinin ardından gazetecilere bilgi veren AzizoÄŸlu, 36 yıla mahkum bir tutuklunun kendi koÄŸuÅŸundaki malzemeleri ateÅŸe verdiÄŸini, yangının bu nedenle çıktığını belirtti.

    Yangından etkilenen mahkumların hayati tehlikesinin bulunmadığını ifade eden Vali AzizoÄŸlu, ''36 yıla mahkum bir tutuklu tarafından kendi koÄŸuÅŸunda yangın çıkarılmış, bu yangından diÄŸer mahkumlar etkilenmiÅŸ. Yangından etkilenen 13 mahkumumuz bir de gardiyanımız ÅŸu an hastanedeler.Â*Hiç kimsenin hayati tehlikesi yok'' dedi.

    Azizoğlu, yangını çıkaran tutuklunun vücudunda ikinci derecede yanık oluştuğunu, Ardahan Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Erzurum'a sevk edileceğini kaydetti.



    Kaynak: Ä°HA-AA





    Ardahan Kapalı Cezaevi'nde yangın /VİDEO Yorumları