Şehit ateşi Osmaniye'ye düştü   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 09-21-2012 (01:18)   Son Mesaj: 09-21-2012 (01:18)    Cevap: 0    Gösterim: 309  

    09-21-2012

    Şehit ateşi Osmaniye'ye düştü

    Şehit ateşi Osmaniye'ye düştü
    Şehit ateşi Osmaniye'ye düştü

    Muş'un Hamur ilçesine 10 kilometre uzaklıktaki Karakütük köyü kırsalında güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Hasköy Merkez Karakol Komutanı Astsubay Mehmet Çapar'ın Osmaniye'deki baba evine ateş düştü.

    Muş'un Hamur ilçesine 10 kilometre uzaklıktaki Karakütük köyü kırsalında güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Hasköy Merkez Karakol Komutanı Astsubay Mehmet Çapar'ın Osmaniye'deki baba evine ateş düştü. Teröristlerin açtığı ilk ateşte şehit olan 37 yaşındaki Astsubay Mehmet Çapar'ın şehitlik haberini Osmaniye İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Özkan, merkeze bağlı Tehçi köyünde oturan baba Ali Çapar'a bildirdi. Oğlunun şehit haberini alan baba Çapar, gözyaşlarına boğuldu. Fenalık geçiren baba ile anne İsabet Çapar'a köye gelen 112 Acil ekipleri müdahale etti. Baba Çapar, "Oğlum daha 2 ay önce buradaydın. Artık seni hiç göremeyeceğim" diye ağıt yaktı.
    Bir yıl önce Uzman Çavuş'luktan emekli olan şehidin ağabeyi İbrahim Çapar ile kız kardeşleri de gözyaşlarına boğuldu. Kardeşi ile daha önce çatışmaya girdiğini belirten ağabey Çapar, "Ah Mehmedim, ben sana hep dikkatli ol demiyordum" diye konuştu.

    Şehit Mehmet Çapar'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Şehidin cenazesi yarın Osmaniye'nin Tehçi köyünde toprağa verilecek.

    Kaynak: İHA





    Şehit ateşi Osmaniye'ye düştü Yorumları