Balyoz davasında 'gol' heyecanı   Konuyu açan: Sondakika   İlk Mesaj: 09-21-2012 (01:18)   Son Mesaj: 09-21-2012 (01:18)    Cevap: 0    Gösterim: 322  

    09-21-2012

    Balyoz davasında 'gol' heyecanı

    Balyoz davasında 'gol' heyecanı
    Balyoz davasında 'gol' heyecanı

    Fenerbahçe'nin golü ile birlikte sanık yakınlarının "gol" diye yerlerinden fırlaması, maçtan haberi olmayan diğer sanık yakınları ve basın mensupları arasında heyecana neden oldu.

    Fenerbahçe'nin golü ile birlikte sanık yakınlarının "gol" diye yerlerinden fırlaması, maçtan haberi olmayan diğer sanık yakınları ve basın mensupları arasında heyecana neden oldu. "Balyoz" davasının bugün görülen 107. duruşmasında mahkeme, saat 15.00 sıralarında kararı açıklamak üzere ara vermişti. Yaklaşık 6 saattir kararın açıklanmasını bekleyen sanık yakınları, kafeteryada bulunan televizyonda önce akşam haberlerini, ardından da Fenerbahçe ile Marsilya arasındaki UEFA Avrupa Ligi grup mücadelesini izlemeye başladı. Çoğunluğu erkeklerden oluşan seyirciler maçı izlerken, diğer sanık yakınları ise salon dışında bekleyişlerini sürdürdü. Fenerbahçe'nin gol atmasıyla sevinen sanık yakınlarının sesi, heyecanlı dakikaların yaşanmasına yol açtı. Duruşma salonunun çevresinde bulunanlar, kararın çıktığını düşünerek salona doğru yöneldi. Basın odasında bulunan basın mensupları da çıkan sesle birlikte duruşma salonuna yöneldi. Durumun anlaşılmasının ardından sanık yakını bir kişinin kafeterya çalışanlarına "Kapatmazsanız kırarım" şeklinde tepki gösterdiği görüldü.

    Bir süre sonra bazı sanıkların kadın yakınları, maç izleyenlere "Duruşma başlıyor" dedikleri görüldü. Bunun üzerine maç izleyenler tekrar salona koştururken, bunun şaka olduğu anlaşıldı.

    Yaklaşık 6 saattir sanık yakınlarının ve basın mensuplarının karar için bekleyişleri sürüyor.

    Kaynak: İHA





    Balyoz davasında 'gol' heyecanı Yorumları