Saldırıdan kurtulan asker: Baba bizi taradılar!   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 09-19-2012 (15:45)   Son Mesaj: 09-19-2012 (15:45)    Cevap: 0    Gösterim: 373  

    09-19-2012

    Saldırıdan kurtulan asker: Baba bizi taradılar!

    Saldırıdan kurtulan asker: Baba bizi taradılar!
    Saldırıdan kurtulan asker: Baba bizi taradılar!

    Bingöl'de 10 askerin şehit olduğu saldırıdan kurtulan Erzincanlı Er Uğur Delikanlıoğlu'nun babasını, saldırıdan bir saat sonra arayıp "Baba bizi taradılar" dediği belirtildi.

    Bingöl'de 10 askerin şehit olduğu saldırıdan kurtulan Erzincanlı Er Uğur Delikanlıoğlu'nun babasını, saldırıdan bir saat sonra arayıp "Baba bizi taradılar" dediği belirtildi. Bingöl'de teröristlerin dün öğlen saatlerinde izinden dönen askerleri taşıyan konvoya saldırısından kurtulan Er Uğur Delikanlıoğlu'nun babası Çukurkuyu Belde Belediye Başkanı Adnan Delikanlıoğlu, İHA'ya konuştu.

    Saldırının hemen ardından oğlunun kendisini arayıp "Baba bizi taradılar" diyerek telefonu kapattığını anlatan Adnan Delikanlıoğlu, telefon konuşmasının ardından tekrar oğluna ulaşmaya çalıştığını, oğlundan haber alamayınca yetkililerden bilgi almak için yoğun çaba sarf ettiğini söyledi.

    Erzincan Valisi Selman Yenigün ile iletişime geçerek oğlunun durumu hakkında bilgi almaya çalışan baba Delikanlıoğlu, bu süreçte çok telaşlandıklarını belirtti. Delikanlıoğlu, "Olay 12.30 saatlerinde gerçekleşmiş. Oğlum beni olaydan bir saat sonra arayarak konvoylarına saldırı gerçekleştiğini söyledi ve telefon kapandı. Ben tekrar oğlumu aradım fakat telefonu kapalıydı. Oğluma ulaşamayınca Erzincan Valisi Selman Yenigün, Milletvekilimiz Sebahattin Karakelle, Belediye Başkanı Yüksel Çakır'ı arayarak durumu bildirdim. Saat 17.30 civarında oğluma ulaşmayı başardım.

    Oğlumun sağlık durumunun iyi olduğunu ancak konvoyda bulunan bir otobüsün roketatar tarafından isabet aldığını, şehit ve yaralı askerlerimizin olduğunu öğrendim. Şehit askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

    Kaynak: İHA





    Saldırıdan kurtulan asker: Baba bizi taradılar! Yorumları