Salihli acı içinde ÅŸehidini bekliyor!   Konuyu açan: Dostane   Ä°lk Mesaj: 09-19-2012 (15:46)   Son Mesaj: 09-19-2012 (15:46)    Cevap: 0    Gösterim: 442  

    09-19-2012

    Salihli acı içinde şehidini bekliyor!

    Salihli acı içinde şehidini bekliyor!
    Salihli acı içinde şehidini bekliyor!

    Bingöl'deki saldırıda şehit düşen askerlerden topçu er Anıl Eruluç'un memleketi Manisa'nın Salihli İlçesindeki baba ocağında acılı bekleyiş sürüyor.

    Bingöl'deki saldırıda ÅŸehit düşen askerlerden topçu er Anıl Eruluç'un memleketi Manisa'nın Salihli Ä°lçesindeki baba ocağında acılı bekleyiÅŸ sürüyor. Â*Åžehit Anıl Eruluç'un kardeÅŸi Cemal Eruluç'un sabah saatlerinde teÅŸhis için Ankara'ya götürüldüğü belirtildi.

    Elazığ'dan, Muş ile Van'a giden silahsız ve sivil giyimli 200 askerin bulunduğu konvoya, Bingöl Muş karayolunun 16'ıncı kilometresindeki Kardeşler köyü yakınında PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda Salihlili Topçu Er Anıl Eruluç da şehit düştü.

    Şehit askerin baba ocağında taziye çadırı kuruldu. Salihli Belediyesi tarafından Seyrantepe Mahallesi Girne Sokak'taki evin önüne kurulan taziye çadırında baba Nevzat Eruluç taziyeleri kabul etti.

    Şehidin evinin önünde kurulan taziye çadırına sabah saatlerinden itibaren CHP Manisa Milletvekilleri Sakine Öz, Hasan Ören, CHP İlçe Başkanı Mazlum Nurlu, MHP İlçe Başkanı Erol Sakarya, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur'un yanında çok sayıda kişi gelerek baba Nevzat Eruluç'a taziyelerini iletti. Oldukça bitkin görünen baba Nevzat Eruluç, yakınlarının yardımı ile ayakta dururken, bir ara evden dışarı çıkan anne Şükran Eruluç da gözyaşlarına boğuldu.

    Anıl Eruluç'un şehit haberini alan yüzlerce kişi şehit evine akına devam ederken mahalle sakinleri sokağı dev Türk bayraklarıyla donattı.

    Şehit yakınları ise askeri yetkililerin kendilerine cenaze töreni için kesin bir gün vermediklerini ancak Cuma ya da Cumartesi günü şehitlerinin Salihli'ye gelmesini beklediklerini söyledi.

    KARDEŞİ TEŞHİS İÇİN ANKARA'DA

    Öte yandan şehit Topçu Er Anıl Eruluç'un kardeşi Cemal Eruluç, sabah saatlerinde askeri yetkililerle birlikte teşhis için Ankara'da bulunan Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) gitti.

    Şehit Er Anıl Eruluç'un dayısı Necip Acar ise "Telefonla ve internet aracılığı ile iki gün önce konuşma imkanı bulduk. Kendisi salı günü Elazığ'dan Bingöl'e yola çıkacaklarını söyledi. Moralinin oldukça yüksek olduğunu belirten yeğenimle son görüşmemiz bu oldu. Acımız çok büyük" dedi.

    Kaynak: Ä°HA





    Salihli acı içinde şehidini bekliyor! Yorumları