'Terör kalkınmayla biter'   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 09-17-2012 (23:12)   Son Mesaj: 09-17-2012 (23:12)    Cevap: 0    Gösterim: 611  

    09-17-2012

    'Terör kalkınmayla biter'

    'Terör kalkınmayla biter'
    'Terör kalkınmayla biter'

    Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şube Başkanı Bilal Nadir Gök, gelişmişliğinin ve demokrasinin olmazsa olmazının kalkınma olduğunu kaydetti.

    Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şube Başkanı Bilal Nadir Gök, gelişmişliğinin ve demokrasinin olmazsa olmazının kalkınma olduğunu kaydetti. Bilal Nadir Gök, derneğin Konya'da yapılan genel idare kurulu toplantısına katılan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a Adana'nın sorunlarıyla ilgili dosya sunduğunu belirtti.

    Toplantıyı değerlendiren Gök, ülkenin kalkınması ve insanların daha müreffeh bir hayat yaşaması için çalıştıklarını kaydetti. Toplantıda Türkiye kalkınma ajansları ve MÜSİAD şubeleriyle 7 bölgeye ayrılarak bölgelerin yatırım avantajlarının ele alındığını kaydeden Gök, "Bütün çalışmaları yaparken terör gündemimizden çıkamıyor. İçimizde bu acıları yaşıyoruz. Aynı zamanda ekonomide soğuma gibi parametreli yaşarken sabit bir gündeme bağlı kalmayacağız. Türkiye'nin böylesi bir ortamda ihtiyaçlarını belirleyip hedefimizi oralara çevireceğiz. İşadamlarının sorumluluklarını ortaya koyacağız." diye konuştu.

    Terörün belinin gelişmişliğinin artırılmasıyla kırılacağını aktaran Gök, "Türkiye bir eşik kırılmasında ve buna da hiç bir güç engel olamayacaktır. Bu vatanın her bir evladı vatanın birliği ve bütünlüğü için canını ve malını sonuna kadar verir, bu durumu şanlı tarihimize baktığımızda daha net görebiliriz dedi." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: CİHAN





    'Terör kalkınmayla biter' Yorumları