Komutanlardan Malatya'ya sürpriz ziyaret   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 09-11-2012 (15:25)   Son Mesaj: 09-11-2012 (15:25)    Cevap: 0    Gösterim: 349  

    09-11-2012

    Komutanlardan Malatya'ya sürpriz ziyaret

    Komutanlardan Malatya'ya sürpriz ziyaret
    Komutanlardan Malatya'ya sürpriz ziyaret

    Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile beraber, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten Malatya'da...

    Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile beraber, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten Malatya'da... Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, incelemelerde bulunmak üzere 2. Ordu Komutanlığı bölgesindeki Malatya'ya gitti.

    Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesindeki açıklamada, Orgeneral Özel ve beraberindeki Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten'in de Malatya'ya gittiği bildirildi.

    MENDİ'DEN BİLGİ ALDILAR

    Suriye ve Irak sınır güvenliğinin yanı sıra Doğu illerinin sorumluluğunun bulunduğu Malatya 2. Ordu Komutanlığı'nda orgeneral Galip Mendi'nin son durumla ilgili komutanlara birifing verdiği öğrenildi.

    Özel ve diğer kuvvet komutanları yaklaşık 3 saatlik toplantının ardından tekrar uçakla Ankara'ya doğru yola çıktılar.





    Komutanlardan Malatya'ya sürpriz ziyaret Yorumları