Görgü tanığı: Polisler çığlık atıp, feryat ediyodu!   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 09-11-2012 (16:25)   Son Mesaj: 09-11-2012 (16:25)    Cevap: 0    Gösterim: 529  

    09-11-2012

    Görgü tanığı: Polisler çığlık atıp, feryat ediyodu!

    Görgü tanığı: Polisler çığlık atıp, feryat ediyodu!
    Görgü tanığı: Polisler çığlık atıp, feryat ediyodu!

    Sultangazi'de polis merkezinde meydana gelen patlamanın görgü tanığı yaşadıklarını anlattı.

    Sultangazi'de polis merkezinde meydana gelen patlamanın görgü tanığı yaşadıklarını anlattı. Yardım etmek için emniyete koştuğunu anlatan Meltem Yıldız, "Polislerin çığlıkları vardı, feryat ediyorlardı." dedi.

    Sultangazi Gazi Polis Merkezi Amirliği'nde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre, bir polis şehit oldu, 4'ü polis 7 kişi de yaralandı. İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, canlı bombanın önce el bombası attığını sonra da kendini patlattığını açıkladı.

    Görgü tanıkları da patlamanın ardından yaşanan dehşet anlarını basın mensuplarına anlattı. Patlamanın ardından yardım etmek için emniyete koştuğunu anlatan görgü tanığı Meltem Yıldız yaşadıklarını şöyle anlattı:

    "Patlama olunca camdan baktığımda karakoldan dumanlar çıkıyordu. Polisler dışarı çıkıyordu. Yardım etmek için koşup gittik. Polislerin çığlıkları vardı feryat ediyorlardı. Emniyetin bahçesine girdim. Polis patlamamış bomba var diye bizi geri çıkardı. Polisler karakolun içinde panik içindeydiler, bir şey yapamıyorlardı. 3 yaralı sivil polis vardı.

    Onları dışarı çıkarmışlardı. Polis bir kişiyi de karakolun merdivenlerine oturtmuştu. Ayağı kopuktu sanırım. Yaralıları görünce ambulans diye bağırdım. Polisler yüzlerinden yaralanmıştı."

    Kaynak: CİHAN





    Görgü tanığı: Polisler çığlık atıp, feryat ediyodu! Yorumları