Şehit Astsubayın evinde yas var!   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 09-10-2012 (17:51)   Son Mesaj: 09-10-2012 (17:51)    Cevap: 0    Gösterim: 384  

    09-10-2012

    Şehit Astsubayın evinde yas var!

    Şehit Astsubayın evinde yas var!
    Şehit Astsubayın evinde yas var!

    Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit düşen Astsubay Bedri Nayim'in Afyonkarahisar'daki evinde yas var.

    Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit düşen Astsubay Bedri Nayim'in Afyonkarahisar'daki evinde yas var. Şehit Astsubay Nayim'in Afyonkarahisar Zafer Mahallesi'ndeki Türk bayraklarıyla donatılan evi önünde taziye çadırı oluşturuldu. Ankara Adli Tıp Kurumu'nun çalışmalarının tamamlanmasını bekleyen Şehit Astsubay Nayim'in yakınları, cenaze töreninin Samsun'da düzenleneceğini belirtti.

    Şehit Astsubay'ın oğlu olan ve Astsubay olarak Şırnak'ta görev yapan Yiğit Şahin Nayim, babasının vatanı ve milleti için 24 yıldır özverili, disiplinli bir şekilde çalıştığını belirterek, ''Çocukları olarak biz de onun izinden gideceğiz'' dedi.

    Evde bulunan yakınları, Nayim'in mesleğini çok sevmesi ve disipliniyle tanındığını belirterek, ''Bedri Nayim, muayene ve imha uzmanıydı. Alanında Türkiye'nin en önde gelen uzmanları arasında yer alıyordu. Bir çok söz söyleniyor ama Nayim'in bulunduğu yerde bir sorun olması mümkün değil. Biz de olayı anlamaya çalışıyoruz'' diye konuştu.

    Yakınları, Birgül Nayim'in, eşiyle şehit düşmeden bir gün önce gördüğü rüya üzerine sohbet ettiklerini, kocasının geç saatlere kadar çalışmasıyla ilgili ''riskli'' bir işle uğraştıklarını söylediğini belirtti.

    Kaynak: AA





    Şehit Astsubayın evinde yas var! Yorumları