Bakan Yıldırım'dan Ä°stanbullulara müjde   Konuyu açan: Savrozi   Ä°lk Mesaj: 09-09-2012 (13:51)   Son Mesaj: 09-09-2012 (13:51)    Cevap: 0    Gösterim: 328  

    09-09-2012

    Bakan Yıldırım'dan İstanbullulara müjde

    Bakan Yıldırım'dan İstanbullulara müjde
    Bakan Yıldırım'dan İstanbullulara müjde

    Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 18 Haziran'da bakıma alınan Haliç Köprüsü'nün yarın itibarıyla, planlanandan 9 önce trafiğe açılacağını bildirdi.

    UlaÅŸtırma Denizcilik ve HaberleÅŸme Bakanı Binali Yıldırım, 18 Haziran'da bakıma alınan Haliç Köprüsü'nün yarın itibarıyla, planlanandan 9 önce trafiÄŸe açılacağını bildirdi. BakanÂ*Yıldırım,Â*yaptığı açıklamada, Haliç Köprüsü'ndeki bakım çalışmalarının 18 Haziran'da baÅŸladığını hatırlattı.Â*81 gün süren bakım çalışmalarının planlanandan 9 önce tamamlandığını belirten Yıldırım, köprü bakımının 20 milyon liraya mal olduÄŸunu kaydetti.

    Özellikle eÄŸitim-öğretim dönemi baÅŸlamadan önce Haliç Köprüsü'nü trafiÄŸe açmak için yoÄŸun çaba sarf ettiklerini anlatanÂ*Â*Yıldırım, şöyle konuÅŸtu:

    ''Müteahhit firmaların ve Karayolları çalışanlarının özverili çalışmaları sonucu, okullar açılmadan önce bakım çalışmalarını tamamlayarak köprüyü hizmete açıyoruz.Â*Böylece okulların açılmasıyla o bölgede trafikte yaÅŸanacak sorunların da önüne geçmiÅŸ oluyoruz. Hem FatihÂ*SultanÂ*MehmetÂ*(FSM) KöprüsüÂ*hem de Haliç Köprüsü'nde bakım çalışmaları nedeniyle yaz dönemindeÂ*Ä°stanbullular biraz sıkıntı çekti ancak bu iki köprünün bakım çalışmalarının yapılması zorunluydu. Ä°stanbullar sabırla çalışmaların tamamlanmasını beklediler.Â*Bizler de FSMÂ*Köprüsü'nde 26 gün, HaliçÂ*Köprüsü'nde ise 9 gün öncesinde bakım çalışmalarını tamamladık.

    Haliç Köprüsü yarın itibarıyla trafiÄŸe açılacak.Â*Ä°stanbullulara hayırlı uÄŸurlu olsun.''

    Kaynak: AA





    Bakan Yıldırım'dan İstanbullulara müjde Yorumları