'Ölüyor diyorum' ama kimse inanmıyor!   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 09-09-2012 (12:53)   Son Mesaj: 09-09-2012 (12:53)    Cevap: 0    Gösterim: 435  

    09-09-2012

    'Ölüyor diyorum' ama kimse inanmıyor!

    'Ölüyor diyorum' ama kimse inanmıyor!
    'Ölüyor diyorum' ama kimse inanmıyor!

    09 Eylül 2012 | 09:26Tahliyesi için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e başvurulan karaciğer kanseri tutuklu Muhlis Barut’un bu gece yarısı kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındığı bildirildi.

    09 Eylül 2012 | 09:26Tahliyesi için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e başvurulan karaciğer kanseri tutuklu Muhlis Barut’un bu gece yarısı kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındığı bildirildi. Barut'un, hastane önünde gözyaşı döken kızı Gönül ile eşi Bedriye Barut, "Hasta yeni bir kanama geçiriyor. Yoğun bakıma alındı, bu sabaha karşı yaşam mücadelesini kaybedebilir" diye teki gösterdi.

    Altı aydan az ömrü kaldığına dair raporu olduğu kaydedilen hasta tutuklu Muhlis Barut'un, gece yarısı İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yeniden yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

    Babasının sabaha çıkmayacağını söyleyerek göz yaşı döken kızı Gönül Barut, "Maalesef mide kanaması geçiriyor. Doktorlar yeteri kadar ilgi göstermiyor. Sabaha çıkması imkansız. Defalarca uyardık, ama kimse ilgilenmedi. Ben babasız ne yaparım. Kimsenin vicdanı yok mu?" diye tepki gösterdi. Hastane bahçesinde annesi ve kardeşi Cihan Barut ile birlikte nöbet bekleyen Gönül Barut, "Ölüyor diyorum ama kimse inanmıyor. Adalet bunun neresinde? Ben kaldım çaresiz, babasız. Babasızlığın ne demek olduğunu kim bilir. Karnı tok, sırtı pek olanlar anlamaz" dedi.

    Muhlis Barut'un eşi Bedriye Barut ise hastane önünde beklerken gözyaşlarını tutamadı. Kızına sarılarak ayakta kalmaya çalışan Bedriye Barut, eşi için, "Çocuklarının mürüvvetini göremedi. Ben bundan sonra ne yapayım?" diye feryat etti.

    Hastanede yoğun bakımda tutulan Muhlis Barut'un, hala yoğun bamım servinde tutulduğu öğrenildi.

    Muhlis Barut, iki yıl önce ikamet ettiği İzmir'de karaciğer kanseri olduğunu öğrenen 50 yaşındaki inşaat işçisi Barut, devlet tarafından verilen Yeşil Kart'ının süresini uzatmak için başvuruda bulunmuş, kartın iptal edildiğini öğrenince 8 Ekim 2010'da, Bayraklı Toplum Sağlığı Merkezi'ni pompalı tüfekle basarak rastgele ateş açmıştı. Barut, yaşanan olayların ardından çıkarıldığı İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 2 Şubat'ta "öldürmeye teşebbüs, tehdit ve hakaret" suçlarından toplam 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Muhlis Barut, halen cezasını Metris Cezaevi'nde çekiyordu.

    Kaynak: İHA





    'Ölüyor diyorum' ama kimse inanmıyor! Yorumları