TSK'dan CHP'ye tepki: Saygılı olun!   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 09-08-2012 (20:49)   Son Mesaj: 09-08-2012 (20:49)    Cevap: 0    Gösterim: 313  

    09-08-2012

    TSK'dan CHP'ye tepki: Saygılı olun!

    TSK'dan CHP'ye tepki: Saygılı olun!
    TSK'dan CHP'ye tepki: Saygılı olun!

    Genelkurmay Başkanlığı CHP'li milletvekillerinin GATA'ya alınmamasıyla ilgili açıklama yaptı.

    Genelkurmay Başkanlığı CHP'li milletvekillerinin GATA'ya alınmamasıyla ilgili açıklama yaptı. Genelkurmay Başkanlığı, kışla, karargah ve kurumlarına ziyaretçi kabulünün nasıl yapılacağının talimatlarda belirtildiğini, ziyaret taleplerinin mevcut talimatlar ışığında değerlendirilerek, bu doğrultuda karara bağlandığını bildirdi.

    Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, 5 Eylül'de Afyonkarahisar'da meydana gelen müessif olayda yaşamlarını yitiren şehitlerin bazı aile yakınlarının GATA-Ankara'da misafir edildiği belirtildi.

    Türk Silahlı Kuvvetleri kışla, karargah ve kurumlarında ziyaretçi kabulünün nasıl yapılacağının, talimatlarda belirtildiğine işaret edilen açıklamada, ziyaret taleplerinin mevcut talimatlar ışığında değerlendirildiği ve bu doğrultuda karara bağlandığı bildirildi.

    Açıklamada, Türk milletinden, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kendi tesislerine yönelik uyguladığı kurallara, bugüne kadar olduğu şekilde bundan sonra da duyarlı davranılmasının beklendiği kaydedildi.

    Kaynak: Haber7, AA





    TSK'dan CHP'ye tepki: Saygılı olun! Yorumları