"domuz eti yiyenlerde domuz karakteri olusmustur"   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 05-09-2012 (09:14)   Son Mesaj: 05-10-2013 (10:37)    Cevap: 4    Gösterim: 2259  

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen alptraum

    05-09-2012

    "domuz eti yiyenlerde domuz karakteri olusmustur"

    "domuz eti yiyenlerde domuz karakteri olusmustur"
    Doğal Tedavi Uzmanı Dr. Suat Arusan, depresyonun anne karnında başladığını daha sonra da beslenme biçimi ile arttığını açıkladı.


    Depresyonun anne karnında başladığı daha sonra da beslenme biçimi ile arttığı ifade edildi. Doğal Tedavi Uzmanı Dr. Suat Arusan, ana rahmindeki bir çocuğun anne-baba kavgasını hissettiğini belirterek, genetik özelliklerin de depresyonu tetiklediğini belirtti. Depresyonun fiziksel etkilerine de değinen Suat Arusan, bunların başında ağır metallerin olduğunu savundu. Arusan, “Ağızdaki amalgam dolgular, trafikte egzozdan solunan kurşunlar ve beslenme bozukluğu depresyona neden olur. Katkılı kimyasal besinler ise, insan vücudunun bütün organlarının yanı sıra beynimizi ve ruhsal halimizi de etkilemektedir” dedi.

    “DOMUZ YİYENLERDE DOMUZ KARAKTERİ OLUŞMUŞTUR”

    Cengizhan'ın askerlerine vahşi olmaları için kan içirdiğini hatırlatan Arusan, şöyle devam etti: “Nesiller boyu keçi eti yiyenlerde inatçılık, deve eti yiyenlerde kindarlık ve domuz eti yiyenlerde ise domuz karakteri oluşmuştur. Tabiatta hiçbir canlı bir tehlike halinde domuz dışında çocuklarını feda etmez. Domuz, aynı zamanda eşcinsel tek hayvandır.”


    haber vaktim




    "domuz eti yiyenlerde domuz karakteri olusmustur" Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  05-10-2012, 21:00

    → "domuz eti yiyenlerde domuz karakteri olusmustur"


    Haberi yapan kisi pek arastirma yapmamis zannedersem. Tek escinsel hayvan domuz degil. Ayrica Koyun, inek, tavuk eti yedigimizde genlerimizde degisme olmuyor mu? Balik eti ayni etkiyi yaratmiyor mu? Ben deve eti yedim ve kindar oldum diye suclu sayilmam o zaman Enteresan bi haber olmus
    sevilay sevil bunu beğendi.
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum

      Permalink - Mesaj no 2  07-07-2012, 19:08

    → "domuz eti yiyenlerde domuz karakteri olusmustur"


    Valla bilmiyorum ama değişik bir yaklaşım olmuş açıkçası
    fuhgu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) fuhgu

      Permalink - Mesaj no 3  09-05-2012, 11:49

    → "domuz eti yiyenlerde domuz karakteri olusmustur"


    herzaman ne cıkarcanı sasırıyolar ya. bazen inatcılık oluyo bende ama keci eti yediğimden degil
    sevilay sevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) sevilay sevil

      Permalink - Mesaj no 4  05-10-2013, 10:37


    Arkadaşlar öyle değil işte domuz dinimizde haram kılınmış ve zararlarını ancak ALLAh biliyor ama koyun tavuk balık helal olduğu için Allahın izni ile zarar gelmez.
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci