CHP´den 19 Mayıs için Samsun atağı   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 05-05-2012 (19:58)   Son Mesaj: 05-05-2012 (19:58)    Cevap: 0    Gösterim: 425  

    05-05-2012

    CHP´den 19 Mayıs için Samsun atağı

    CHP´den 19 Mayıs için Samsun atağı
    CHP´den 19 Mayıs için Samsun atağı

    CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Barbaros Dinçer, ''19 Mayıs'ı gençlik örgütleri ile bir bütün halinde çalışarak Karadeniz'de ve Samsun'da kutlayacağız' dedi.

    Dinçer, partisinin Keşan ilçe teşkilatında yaptığı basın toplantısında, ülkenin zor günlerden geçtiğini ve gençlik örgütü olarak ülkenin gidişatına yönelik ciddi eylemsellikler içinde bulunacaklarını belirtti.

    Şanına şerefine yakışır bir 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlayacaklarını vurgulayan Dinçer, şunları kaydetti:

    'AKP Hükümeti'nin baskıcı politikalarına karşı olarak 19 Mayıs'ı tüm engellemelere, tüm zorlamalara rağmen, bizler gençlik örgütleri ile bir bütün halinde çalışarak Karadeniz'de ve Samsun'da kutlayacağız. 19 Mayıs'ta, Samsun'da bir gençlik mitingi düzenleyeceğiz.

    Ülkemiz gençliğinin yurttaşlarımızın alternatifsiz olmadığını CHP'nin gençliğinin örgütlerimizin her zaman bir alternatif olduğunu göstereceğiz. Bu mücadeleyi yaparken tüm genç arkadaşlarımız omuz omuza olacak. Bununla beraber örgütlerimizin, kadın kollarımızın, kadın örgütlerimizdeki emekçi kadınlarımızın da katkılarını bekliyor olacağız.'




    CHP´den 19 Mayıs için Samsun atağı Yorumları