Konteyner kentte 5 bin kişiye mangal ziyafeti   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 05-05-2012 (18:58)   Son Mesaj: 05-05-2012 (18:58)    Cevap: 0    Gösterim: 411  

    05-05-2012

    Konteyner kentte 5 bin kişiye mangal ziyafeti

    Konteyner kentte 5 bin kişiye mangal ziyafeti
    Konteyner kentte 5 bin kişiye mangal ziyafeti

    Erciş Kaymakamlığı Konteyner yönetimince düzenlenen mangal partisine yağmurlu havaya rağmen ilgi yoğundu.

    Malatyalı iş adamalarından Öznesil Piliç'in sahibi, Ercişli depremzedelere bir ton tavuk eti gönderdi. Erciş Kaymakamlığı tarafından konteynerlerde yaşayan vatandaşların moral ve motivasyonunu arttırmak için gönderilen etlerle vatandaşlara mangal ziyafeti verildi. 5 bin kişilik mangal ziyafeti yağmura rağmen renkli geçti. Özellikle çocukların ve bayanların ilgi gösterdiği mangal partisi müzik eşliğinde saatlerce sürdü.

    Van Vali Yardımcısı Barbaros Baran, "Bugün burada depremzede vatandaşlarımıza Malatya"dan bir hayırsever vatandaşımızın gönderdiği tavuklarla moral ve motivasyon sağlamak adına bir mangal partisi düzenledik. Olumsuz hava şartlarına rağmen katılım güzel. Vatandaşlarımızın deprem psikolojisinden kurtulması için güzel bir aktivite olduğunu düşünüyorum. Vatandaşlarımıza iyi eğlenceler diliyorum." dedi.

    Konteyner Kentler Yönetimi Başkanı Mustafa Avcı ise şunları söyledi: "Erciş Konteyner Kentler Koordinatörlüğü olarak bizler, hayatın daha da normalleşmesi için bir çok faaliyet yapıyoruz. Sosyal organizasyonlar düzenliyoruz. Bu onlardan bir tanesi. Konserler, tiyatrolar ve buna benzer programlarla halkın moralini yüksek tutmaya çalışıyoruz. Buradaki vatandaşlarımızın buna ihtiyaçları var. Emeği geçen bütün firmalara teşekkür ediyorum."




    Konteyner kentte 5 bin kişiye mangal ziyafeti Yorumları