Nevşehir´de sağanak yağış zor anlar yaşattı   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 05-03-2012 (17:56)   Son Mesaj: 05-03-2012 (17:56)    Cevap: 0    Gösterim: 380  

    05-03-2012

    Nevşehir´de sağanak yağış zor anlar yaşattı

    Nevşehir´de sağanak yağış zor anlar yaşattı
    Nevşehir´de sağanak yağış zor anlar yaşattı

    Nevşehir'de sağanak yağışın yol açtığı sel nedeniyle birçok ev ve iş yerini su basarken, şehir içi trafikte sürücüler zor anlar yaşadı.

    Nevşehir'de akşamüzeri yaklaşık bir saat süren sağanak yağmur sonrasında meydana gelen sel, şehir içi trafikte aksamalara neden oldu. Özellikle sanayi bölgesinde sel nedeniyle birçok araç yolda kalırken, bazı ev ve iş yerlerinin bodrum katını su bastı.

    Sel nedeniyle Köprübaşı Kavşağı ile Galericiler Sitesi arası ulaşıma kapanırken, Nevşehir Belediyesi ekipleri, yolu yeniden trafiğe açmak ve mahsur kalan araçları kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Yaklaşık bir saat boyunca trafiğe kapalı kalan yol, rögarlar açılarak sel sularının boşaltılması sonrasında trafiğe açıldı.

    Bu arada sel nedeniyle yolda mahsur kalan araçlar içerisinde bir de turist otobüsü vardı. Otobüste yolun açılmasını bekleyen turistler, çalışmaları kendi fotoğraf makineleri ile görüntüledi.

    İHA




    Nevşehir´de sağanak yağış zor anlar yaşattı Yorumları