Gezen Gülen ve Erdoğan aynı karede   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 05-03-2012 (12:56)   Son Mesaj: 05-03-2012 (12:56)    Cevap: 0    Gösterim: 419  

    05-03-2012

    Gezen Gülen ve Erdoğan aynı karede

    Gezen Gülen ve Erdoğan aynı karede
    Gezen Gülen ve Erdoğan aynı karede

    Bugünlerde iktidarla kanlı bıçaklı olan tiyatrocu Müjdat Gezen'in içinde yer aldığı bir fotoğraf karesi herkesi şaşırttı. İşte 90'ların Türkiye'sinden ilginç bir kare...

    Yıl: 1996 Yer: Çırağan Sarayı

    Fethullah Gülen'in Yönetim Kurulu Üyesi ve Şeref Başkanı olduğu Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı "Hoşgörü 1995 Ödülleri" töreni.

    Törende kimler yok ki.. Siyaset ve sanat dünyasından tanıdık bir çok sima.. Namık Kemal Zeybek, İsmail Kahraman, Abdullah Gül, Abdulkadir Aksu, Muhsin Yazıcıoğlu, Fethullah Gülen, Ertuğrul Günay, R. Tayyip Erdoğan, Melih Gökçek, Orhan Gencebay, Barış Manço, Hülya Koçyiğit, Müjdat Gezen, Mustafa Keser, Ahu Tuğba, Neslihan Yargıcı, Esin Avşar, Mustafa Topaloğlu, Aysel Gürel, Fatih Terim, Rıza Çalımbay, Emir Turam, Şadan Kalkavan, Rıdvan Dilmen, Nail Güreli, Fehmi Koru, Ali Bayramoğlu, Cengiz Çandar, Taha Akyol, Hasan Cemal, Zekeriya Kahraman, Murat Birsel, ve daha birçok ünlü isim Çırağan Sarayı'nda buluşmuştu.

    ERDOĞAN'LA BİRLİKTE ÖDÜL ALDI

    90'lar Türkiye'sinin fotoğrafı.. Bugünlerde iktidara muhalif tavrıyla her daim gündemde olan bir isim de orada... Hem de ödül almak için.. Müjdat Gezen törende özürlülerle ilgili çalışmalarından dolayı ödül alıyor.. Hem de Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte.. Çünkü bu dalda ödül iki isme birden verilmişti: sanatçı Müjdat Gezen'e ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özürlüler Koordinasyon Merkezi adına da Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a..

    ERDOĞAN-GÜLEN-GEZEN AYNI KAREDE

    Bugünlerde iktidarla kanlı bıçaklı olan hatta Başbakan'la mahkemelik bile olan Gezen o dönemde Erdoğan'la birlikte ödül almıştı. Erdoğan ve Gülen'le aynı fotoğraf karesinde poz vermişti.

    Gezen Gülen ve Erdoğan aynı karede

    GEZEN NE DEMİŞTİ

    Başbakan Erdoğan, AK Parti'ye oy verenleri "aptal" olmakla itham ettiği iddia edilen yazısı nedeniyle Müjdat Gezen'e dava açmış açılan dava reddedilmişti. Gezen, "Bazı anketlerde AKP'yi yüzde 50 gösteriyorlar. Aslında Aziz Nesin kriterlerine göre yüzde 60 çıkması gerekirdi" diyerek, Nesin'in "Türk halkının yüzde 60'ı aptal" sözünü hatırlatmıştı.




    Gezen Gülen ve Erdoğan aynı karede Yorumları