İstanbul´daki ´zehirlenmeyle´ ilgili açıklama   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 05-02-2012 (20:57)   Son Mesaj: 05-02-2012 (20:57)    Cevap: 0    Gösterim: 373  

    05-02-2012

    İstanbul´daki ´zehirlenmeyle´ ilgili açıklama

    İstanbul´daki ´zehirlenmeyle´ ilgili açıklama
    İstanbul´daki ´zehirlenmeyle´ ilgili açıklama

    İstanbul Milli Eğitim Müdürü Yıldız 'Esentepe İlköğretim Okulu'ndan böyle bir bilgi geldi. Zehirlenme değil de çocukların rahatsız oldukları şeklinde'' dedi.

    İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, okul sütünden zehirlenme iddialarına ilişkin, İstanbul'da Esentepe İlköğretim Okulu'ndan böyle bir bilginin kendilerine geldiğini belirterek, ''Zehirlenme değil de çocukların rahatsız oldukları şeklinde'' dedi.

    Yıldız, müdürlük olarak yayınladıkları İstanbul Eğitim ve Kültür Dergisi'nin 6. sayısı nedeniyle Cağaloğlu'ndaki İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü binasında düzenlenen toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

    Bugün okullarda dağıtımına başlanan sütten zehirlenme iddiaları için, kendilerine de Esentepe İlköğretim Okulu'ndan böyle bir bilgi geldiğini söyleyen Yıldız, ''Zehirlenme değil de çocukların rahatsız oldukları şeklinde. Bunun psikolojik bir tarafı da var sanıyorum. Şu anda zehirlenme yönünde elimize ulaşmış bir bulgu yok. Hastaneye de müracaat yok'' diye konuştu.

    Süt alerjisi olan çocukların belirlenerek, dağıtım dışına çıkarıldığını, bu nedenle böyle bir şeyi çok da beklemediklerini ifade eden Yıldız, dağıtımların devam edeceğini kaydetti.

    -İstanbul Eğitim ve Kültür Dergisi'nin 6. sayısı-

    Bu arada toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çıkarılan İstanbul Eğitim ve Kültür Dergisi'nin tamamı okuma kültürüne ayrılan 6. sayısı, dergi yazarlarından Nevzat Bayhan, Ali Çolak ve derginin hazırlanmasında emeği geçen ekibin katılımıyla değerlendirildi.

    Bundan 2,5 yıl önce çıkarılmaya başlanan derginin geleceğine ilişkin yol haritası çizildi.

    Derginin 6. sayısında Muammer Yıldız ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile röportajlar, Gülten Dayıoğlu, İbrahim Özer, Nevzat Bayhan, Ali Çolak, Ali Ural, Melike Günyüz gibi isimlerin yazıları, ''Oku, Araştır, Düşün, Konuş'' başlıklı münazaranın notları yer alıyor.




    İstanbul´daki ´zehirlenmeyle´ ilgili açıklama Yorumları