Şüpheli kadının ihbarı polisi alarma geçirdi   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 05-01-2012 (12:56)   Son Mesaj: 05-01-2012 (12:56)    Cevap: 0    Gösterim: 362  

    05-01-2012

    Şüpheli kadının ihbarı polisi alarma geçirdi

    Şüpheli kadının ihbarı polisi alarma geçirdi
    Şüpheli kadının ihbarı polisi alarma geçirdi

    Üsküdar'dan vapura binen şüpheli bir kadının ihbarı ise polisi alarma geçirdi.

    Kabataş'ta 'şüpheli kadın' alarmı Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs için toplanacak grupların bir kısmı Kabataş'tan sloganlar eşliğinde yürüdü. Üsküdar'dan vapura binen şüpheli bir kadının ihbarı ise polisi alarma geçirdi.

    İstanbul'da 1 Mayıs'ın olaysız geçmesi için polis adeta teyakkuza geçerken, Taksim'e giden bütün yollar araç trafiğine kapatıldı. Sabahın erken saatlerinden itibaren Kabataş, Dolmabahçe civarında toplanan gruplar sloganlar eşliğinde Taksim'e hareket etti. Grupta yer alan vatandaşların ellerindeki pankartlar dikkat çekti.

    ŞÜPHELİ KADIN İHBARI POLİSİ HAREKETE GEÇİRDİ

    Bu sırada Üsküdar'dan vapura bindiği ileri sürülen şüpheli bir kadın ihbarı ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Üsküdar İskelesi önüne gelen sivil polisler inen yolcular arasında eşkale uyanları aradı. Polis, eşkale uyan vatandaşları kontrol etti. Yapılan kontrollerde şüpheli birine rastlanmadı. Bir polis helikopteri ise sürekli Taksim civarında uçarak bölgeyi adeta abluka altına aldı.




    Şüpheli kadının ihbarı polisi alarma geçirdi Yorumları