Rifat Hisarcıklıoğlu´ndan 1 Mayıs mesajı!   Konuyu açan: Sondakika   İlk Mesaj: 05-01-2012 (10:57)   Son Mesaj: 05-01-2012 (10:57)    Cevap: 0    Gösterim: 428  

    05-01-2012

    Rifat Hisarcıklıoğlu´ndan 1 Mayıs mesajı!

    Rifat Hisarcıklıoğlu´ndan 1 Mayıs mesajı!
    Rifat Hisarcıklıoğlu´ndan 1 Mayıs mesajı!

    TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak, “Cumhuriyetimizin büyük hedeflerini emekçi-girişimci dayanışmasıyla yakalayacağız” dedi.

    TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü"nü nedeniyle yayımladığı mesajda, Türkiye"nin dünya arenasında kendisine büyük hedefler seçtiğini ve bu hedeflere işçisi, emekçisi ve girişimci ruhuyla birlik ve beraberlik içinde ulaşacağını söyledi.

    Hisarcıklıoğlu, "İşçi ve işveren çalışma hayatımızın birbirinden ayrı düşünülemeyecek iki asli unsurudur. Girişimci ve sanayici olmadan emekçilerimiz, emekçi kardeşlerimiz olmadan da bizler tek başımıza bir şey ifade etmeyiz. Türkiye eğer kendisine büyük hedefler seçmişse, milli gelirini artırmak istiyorsa, daha müreffeh daha güzel günler görmek istiyorsa bunun yolu birlik ve beraberlikten geçer" değerlendirmesinde bulundu.

    "MESELE ÜLKE, MİLLETSE, TEK YUMRUK OLMAYI BAŞARMIŞ BİR TOPLUMUN TEMSİLCİLERİYİZ"

    Hisarcıklıoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajında işçi ve işveren örgütlerinin çıkarları farklı olsa da meselenin ülke meselesi, millet meselesi olduğu zaman tek yumruk olmayı, sevmeyi ve anlamayı başarmış bir toplumun temsilci olduğunu belirtti. Birlik olmaya, toplumun her kesiminden insanı temsil eden, işçi ve işveren örgütlerinin anayasa çalışmalarına verdiği desteği örnek olarak gösteren Hisarcıklıoğlu, mesajında şu değerlendirmede bulundu:

    "Türkiye son 30 yılda özellikle ekonomi ve sanayi alanında müthiş bir başarı hikayesi yazdı. Bunu girişimcisiyle ve çalışanlarıyla, emekçileriyle birlikte başardı. Dünya çapındaki otomotiv firmalarının CEO"larından Türk işçisinin sıfıra yakın hatayla yaptığı üretimi dinlerken, hepimizin göğsü kabarmakta. Çalışanlarımızın hakları ve emekleri hepimizin üzerinde titizlikle durduğu ve her zaman saygı göstermek zorunda olduğumuz değerlerdir. Türk iş dünyası adına, helal alın terleriyle ülkemizin, çocuklarımızın geleceğine büyük katkılar koyan bütün emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü"nü tebrik ederim."

    (ANKA)




    Rifat Hisarcıklıoğlu´ndan 1 Mayıs mesajı! Yorumları