Parlamento Muhabirleri Derneği 48 yaşında   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 04-30-2012 (10:57)   Son Mesaj: 04-30-2012 (10:57)    Cevap: 0    Gösterim: 397  

    04-30-2012

    Parlamento Muhabirleri Derneği 48 yaşında

    Parlamento Muhabirleri Derneği 48 yaşında
    Parlamento Muhabirleri Derneği 48 yaşında

    TBMM Başkanı Cemil Çiçek, halkın haber alma hürriyetinin TBMM'deki temsilcileri olarak görev yapan parlamento muhabirlerinin, 92 yıllık parlamento geleneğinin ayrılmaz bir parçası olduğunu bildirdi.

    Cemil Çiçek, Parlamento Muhabirleri Derneği'nin (PMD) kuruluşunun 48. yılı dolayısıyla PMD Başkanı Göksel Bozkurt'a kutlama mesajı gönderdi.

    Çiçek, mesajında şunları kaydetti:

    ''Halkın haber alma hürriyetinin TBMM'deki temsilcileri olarak görev yapan parlamento muhabirlerinin, 92 yıllık parlamento geleneğinin ayrılmaz bir parçası olduklarına inanıyorum. Siyaset ve halk arasında köprü görevi gören parlamento muhabirlerinin ellerinde taşıdıkları aynanın hiç kırılmamasını temenni ediyorum.

    Yaklaşık 7 aya yakın süredir devam ettirdiğimiz yeni anayasa çalışmalarında bizlere verdikleri destek nedeniyle Parlamento Muhabirleri Derneği'ne teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da TBMM'nin tamamlayıcı bir unsuru olarak görevini başarıyla yürüteceğine inandığım bütün parlamento muhabirlerine selam ve sevgilerimi iletiyorum.''




    Parlamento Muhabirleri Derneği 48 yaşında Yorumları