Recep Koçak: İyilik koşusu devam ediyor   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 04-28-2012 (18:58)   Son Mesaj: 04-28-2012 (18:58)    Cevap: 0    Gösterim: 484  

    04-28-2012

    Recep Koçak: İyilik koşusu devam ediyor

    Recep Koçak: İyilik koşusu devam ediyor
    Recep Koçak: İyilik koşusu devam ediyor

    Deniz Feneri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Recep Koçak, bazı güçlerin ülkeler arası yardımlaşma ve kardeşlik ağının gelişmesinden rahatsız olduğunu belirterek, "En önde giden atı vurup yaralamışlardır'' dedi.

    Deniz Feneri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Recep Koçak, bazı güçlerin ülkeler arası yardımlaşma ve kardeşlik ağının gelişmesinden rahatsız olduğunu belirterek, "En önde giden atı vurup yaralamışlardır. Atı yarıştan koparmışlar ama yarışı sürdürmesine engel olamamışlardır. Ama her şeye rağmen iyilik koşusu devam ediyor." dedi. Koçak, geçtiğimiz sene 80 bin aileye yardım yaptıklarını, 9 bin 500 yeni aile kaydı aldıklarını kaydetti.

    Zonguldak Memur-Sen Şubesi'nde, Deniz Feneri gönüllüleriyle bir araya gelen Koçak, son durum hakkında bilgi verdi. Türkiye Deniz Feneri Derneği olarak kuruldukları günden bu yana belgesiz işlem yapmadıklarının altını çizen Koçak, "Deniz Feneri Derneği hakkında son 5 yılda Almanya Deniz Feneri e.V. bağlantılı haberlerden dolayı rahatsız edici bir algı vardı. Bu süreç içerisinde bizim açıklamalarımızın tamamının doğru olduğu, Savcılığın 9 Nisan 2012 tarihinde aldığı kararla ortaya çıktı. Bu kararla Deniz Feneri Derneğimiz hakkında takipsizlik kararı verilmiştir. Bu karardan dolayı bütün ailelerimiz ve fakir fukara adına seviniyoruz. Bütün bağışçılarımıza ve hayırseverlerimize de müjde veriyoruz. Siz bugüne kadar desteklediğiniz kuruluştan hep dürüstlük gördünüz. Hukuksuzluk ve usulsüzlük bizde olmaz. Almanya kısmı üzerinde bizim konuşmamız doğru olmaz. Biz sadece onlardan gelen yardımları belgelemekle mükellefiz. Bunda da belgeleyemediğimiz bir eksikliğimiz olmadığı için aklandık." dedi.

    "DESTEK VERENLERİN GÖNÜLLERİ FERAH OLSUN"

    Bazı güçlerin ülkeler arası yardımlaşma ve kardeşlik ağının gelişmesinden rahatsız olduğunu savunan Koçak, şunları söyledi: "En önde giden atı vurup yaralamışlardır. Atı yarıştan koparmışlar ama yarışı sürdürmesine engel olamamışlardır. Ama her şeye rağmen iyilik koşusu devam ediyor. Biz geçtiğimiz sene 80 bin aileye yardım yaptık. 9 bin 500 yeni aile kaydı aldık. Yurt dışında 15 ülkede faaliyet gösterdik. Türkiye ve yurt dışında 471 bin kişiye yardım yaptık. Deniz Feneri hala çok yaygın faaliyet yapan, 365 gün esasına göre çalışan ve hep arazide olan bir yardım kuruluşudur. Bugüne kadar destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Gönülleri ferah olsun. Bizim iyilik koşumuzda hiçbir şey değişmedi."

    Deniz Feneri Genel Başkan Yardımcısı Recep Koçak, sosyal incelemesi yapılan 2 bin 155 aileye çeşitli zamanlarda yardım ulaştırıldığını kaydetti. Koçak, medya desteğinin artmasıyla şu an beklemede olan hayırsever bağışçıların fakir fukaraya ulaştırılacağına inandıklarını, iyilik koşusunun hızını artıracağını belirtti.




    Recep Koçak: İyilik koşusu devam ediyor Yorumları