Türkiye´nin konuşmadığı ´serumlu´ doktor!   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 04-27-2012 (10:57)   Son Mesaj: 04-27-2012 (10:57)    Cevap: 0    Gösterim: 400  

    04-27-2012

    Türkiye´nin konuşmadığı ´serumlu´ doktor!

    Türkiye´nin konuşmadığı ´serumlu´ doktor!
    Türkiye´nin konuşmadığı ´serumlu´ doktor!

    Canımızı emanet ettiğimiz doktorlar, şiddetin yanı sıra ağır iş yükünden de şikayetçiydi. İşte bu yükün fotoğrafı dün çekildi. Doktor hanım hastaydı ama hastalarını görünce dayanamadı

    Dr. Ersin Arslan'ı, 17 Nisan'da Gaziantep'te bir hasta yakını öldürünce 81 ilde doktorlar eylemler yapmıştı. Doktorlar, hastanelerdeki şiddetin yanı sıra aşırı çalışma saatlerinden de şikayet etmişti. Bu yoğun temponun canlı örneği dün Bilecik'te yaşandı.

    HASTA HASTA 5 HASTAYA BAKTI


    Posta gazetesinde yer alan habere göre Bilecik Devlet Hastanesi'nin iki kulak burun boğaz hastalıkları uzmanından biri izinliydi. Diğer uzman Dr. Özlem Türk ise rahatsızdı, ateşi vardı. Dr. Özlem Türk kendini bekleyen hastaları görünce evine gidemedi. Ateş ve başağrısına karşı arkadaşlarının koluna taktığı serumla 50'ye yakın hastaya baktı.

    MEDYA İLGİ GÖSTERMEDİ

    Fedakar doktorun bu tutumunun medyada yeterince yer almadı. Şiddet olaylarını ön plana çıkaran medya kuruluşlarının, ajansların da geçmesine rağmen Dr. Özlem Türk'e ilgi göstermemesi dikkat çekti.





    Türkiye´nin konuşmadığı ´serumlu´ doktor! Yorumları