Üşüyen teröriste montunu veren şehit!   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 04-26-2012 (19:56)   Son Mesaj: 04-26-2012 (19:56)    Cevap: 0    Gösterim: 448  

    04-26-2012

    Üşüyen teröriste montunu veren şehit!

    Üşüyen teröriste montunu veren şehit!
    Üşüyen teröriste montunu veren şehit!

    Bingöl'de teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Kemal Özdoğan'ın toprağa verildi. Şehit uzman, iki hafta önce üşüyen küçük bir teröriste montunu vermiş!

    Şehit Uzman Çavuş Kemal Özdoğan'ın cenaze törenine, TBMM Başkan Vekili Mehmet Sağlam, milletvekilleri Sıtkı Güvenç, Nevzat Pakdil, Adalet Bakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğ. Ünal Karaosmanoğlu, Malatya 2. Ordu Hareket Yar Başkanı Tuğgeneral Halil Erkek ve Elbistan ve çevresinden binlerce vatandaş katıldı.

    Ulu Camii'de düzenlenen törende konuşan İl Müftüsü Muhammet Gevher, "Sevinçliyiz, çünkü peygamberlerin yanına bir evladımız gönderiyoruz. Üzüntülüyüz çünkü toprağın ekmeğini yiyen suyu içen bölücüler tarafından şehit edildi." dedi.

    Şehit Uzman Çavuş Kemal Özdoğan daha sonra Elbistan Gariplik Mezarlığı'na defnedildi. Şehidin mezarlığa hareketi sırasında binlerce kişi tekbir getirerek şehide eşlik etti. Uzm. Çvş. Kemal Özdoğan"ın silah arkadaşları da şehidi yalnız bırakmadı.

    Üşüyen teröriste montunu veren şehit!

    Silah arkadaşları, Uzm. Çvş. Kemal Özdoğan"ın milliyetçi, çok çalışkan ve atak bir yapıya sahip olduğunu ifade etti. Ailenin en küçük oğlu olan Kemal Özdoğan"ın özel time geçmek istediği öğrenildi.

    Askerlik konusuna oldukça bilgili olduğunu dile getirilen Şehit Uzman Çavuş"un babası İsa Özdoğan da Elbistan E Tipi Kapalı Cezaevi"nde memur olarak görev yapıyor.

    ''Üşüdüğünü söyleyen teröriste montunu vermişti-

    Bu arada, şehit Jandarma Uzman Çavuş Kemal Özdoğan'ın bir süre önce Bingöl'de yakalanan ve üşüdüğünü söyleyen yaşı küçük bir teröriste montunu verdiği ortaya çıktı.

    Üşüyen teröriste montunu veren şehit!

    Şehidin akrabası Köksal Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Bundan yaklaşık 2 hafta önceydi, televizyonda üşüyen yaşı küçük bir teröriste askerin biri montunu giydirmişti. Biz bunu televizyondan izledik ve yeğenim Kemal'i görmüştüm. Kemal, teröriste 'teslim ol, korkma devlet sana sahip çıkar' diyordu, bu arada terörist de 'üşüyorum' deyince, Kemal üzerindeki montunu vermişti. Kendisi de bunu telefonda annesine anlatarak, 'o montu örten benim anne' demiş, annesi de bunu bana anlattı'' şeklinde konuştu.




    Üşüyen teröriste montunu veren şehit! Yorumları