Temizlik işçileri polisin gözü olacak!   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 04-26-2012 (13:56)   Son Mesaj: 04-26-2012 (13:56)    Cevap: 0    Gösterim: 435  

    04-26-2012

    Temizlik işçileri polisin gözü olacak!

    Temizlik işçileri polisin gözü olacak!
    Temizlik işçileri polisin gözü olacak!

    Antalya'da temizlik işçileri, ''Toplum Destekli Polislik Projesi'' kapsamında Antalya Emniyeti Müdürlüğü personeli ile ortak çalışacak.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü'ne bağlı çalışan temizlik işçileri, ''Toplum Destekli Polislik Projesi'' kapsamında Antalya Emniyeti Müdürlüğü personeli ile ortak çalışacak.

    Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından suçun önlenmesinde temizlik işçilerinin polisle işbirliği yapmasını amaçlayan proje kapsamında, temizlik işçilerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

    Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı Akif Aktuğ, toplantıda yaptığı konuşmada, temizlik işçilerinin polisin sokaktaki gözü olacağını söyledi. Uygulamada temizlik işçilerine önemli görev düştüğünü ifade eden Aktuğ, ''Araç içindeki insanlar dışarıdaki olayları fark edemeyebilir. Ama sizin gözünüzden hiçbir şey kaçmaz. Siz hangi araba nerede park ediyor, hangi dükkan yeni açılmış, her gün sokakta olduğunuz için bunları görüyorsunuz ve çok iyi biliyorsunuz'' dedi.

    Temizlik işçilerinden fark ettikleri, önemli olabilecek olay ve değişiklikleri kendileriyle paylaşmalarını isteyen Aktuğ, ''Bizim sokaktaki gözümüz kulağımız sizler olacaksınız'' diye konuştu.

    Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Murat Yaşar Çetin ise şüpheli bir durumla karşılaştıklarında neler yapmaları gerektiği konusunda temizlik işçilerini bilgilendirdi.

    Çetin, ''Kalabalıklardan faydalanıp kente suç işlemeye gelecek insanlar olabilir. Sizler ve bizler gece gündüz ayakta olan meslek gruplarıyız. Bizim amacımız vatandaşları bilinçlendirerek suçu işlenmeden önlemek. Bize bir telefon kadar yakınsınız. Bizimle her zaman irtibat halinde olun'' dedi.




    Temizlik işçileri polisin gözü olacak! Yorumları