Diyanet´ten yayınlarla ilgili net açıklama   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 04-24-2012 (19:54)   Son Mesaj: 04-24-2012 (19:54)    Cevap: 0    Gösterim: 359  

    04-24-2012

    Diyanet´ten yayınlarla ilgili net açıklama

    Diyanet´ten yayınlarla ilgili net açıklama
    Diyanet´ten yayınlarla ilgili net açıklama

    Diyanet İşleri Başkanı Görmez, "Teşkilatın dini yayınlara önem vermesi hiçbir zaman azalmayacak bilakis imajın ve görüntünün öne çıktığı zamanda daha da artacak'' dedi.

    Görmez, Diyanet yayınlarının Kızılay Bayındır Sokak'taki satış yerinin açılışında yaptığı konuşmada, görüntünün ve imajın öne çıktığı, sözün, kitabın, kalemin ikinci plana atıldığı bir çağda yaşandığını söyledi.

    ''Oysa bizim medeniyetimiz bir kitap medeniyeti. Kitapla ayağa kalkan bir medeniyet'' ifadelerini kullanan Görmez, kitapta ve kalemde ısrarcı olmaya devam edilmesi gerektiğini vurguladı.

    Diyanet İşleri Başkanlığı'nın toplumu aydınlatma vazifesini yerine getirirken, yayınlardan yararlandığını belirten Görmez, başkanlığın yayınlarının 20 farklı dile çevrildiğini kaydetti.

    Başkanlığın dini yayıncılığa rehberlik gibi bir misyonu olduğunu da ifade eden Görmez, kurumun bu rehberliğini önemli noktalara taşıyacağı yönündeki inancını dile getirdi.

    Görmez, ''Diyanet işleri teşkilatının dini yayınlara önem vermesi hiçbir zaman azalmayacak bilakis imajın ve görüntünün öne çıktığı zamanda daha da artacak'' diye konuştu.

    Diyanet İşleri Başkanlığı Döner Sermaye İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar da Türkiye'nin en yaygın ve saygın kuruluşu olduklarını belirterek, saygın Diyanet yayınlarını bütün Türkiye'ye ulaştırmak istediklerini kaydetti.

    AA




    Diyanet´ten yayınlarla ilgili net açıklama Yorumları