Kato Dağı´na asker sevkiyatı sürüyor   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 04-24-2012 (15:54)   Son Mesaj: 04-24-2012 (15:54)    Cevap: 0    Gösterim: 404  

    04-24-2012

    Kato Dağı´na asker sevkiyatı sürüyor

    Kato Dağı´na asker sevkiyatı sürüyor
    Kato Dağı´na asker sevkiyatı sürüyor

    Hakkari’nin Kato Dağı bölgesine askeri sevkiyat devam ediyor.

    Bugün sabah saatlerinde onlarca askeri araç Geçitli bölgesine takviye kuvvet olarak gönderildi. Konvoya karlı dağların zirvelerinde devriye görevi yapan 3 helikopter eşlik etti. Özellikle yaz aylarında PKK mensuplarının üst olarak kullandığı ve yer yer askeri araçların geçtiği karayoluna mayınların döşediği Geçitli bölgesinde bulunan Kato Dağı"nın bir hafta içerisinde tamamen ablukaya alınacağı bildirildi.

    ÇUKURCA"DA TOP SESLERİ EKSİK OLMUYOR

    Yaz aylarının gelmesiyle birlikte güvenlik tedbirlerini elde bırakmayan güvenlik güçlerinin sınır boylarına son teknoloji termal kameralar yerleştirme çalışmalarının da devam ettiği belirtildi. Çukurca"daki değişik askeri birliklerden ise akşam saatleri ile sabah erken saatlerde daha önceden belirlenen PKK mensuplarının bulunduğu bölgelere top atışı yaptığı bildirildi. PKK mensuplarının kolayca sınırı geçebileceği il ve ilçelerdeki tüm stratejik noktaların ise tamamen kontrol altına alındığı ifade ediliyor.




    Kato Dağı´na asker sevkiyatı sürüyor Yorumları