Ağar ceza çekecek, Yenipazar reklâm yapacak   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 04-24-2012 (12:58)   Son Mesaj: 04-24-2012 (12:58)    Cevap: 0    Gösterim: 336  

    04-24-2012

    Ağar ceza çekecek, Yenipazar reklâm yapacak

    Ağar ceza çekecek, Yenipazar reklâm yapacak
    Ağar ceza çekecek, Yenipazar reklâm yapacak

    5 yıl hapis cezasına çarptırılan DP eski Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın kalacağı, Aydın'ın Yenipazar ilçesindeki Yenipazar K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tadilat çalışmaları devam ediyor.

    Ağar gelmeden cezaevinin iç dekorasyonunda değişiklikler yapılırken kapısı da yenilendi. Halk, "ünlü" hükümlüsü dolayısıyla ilçenin tanınacağını söylüyor.

    Ağar"ın cezaevine getirileceğinin öğrenilmesinin ardından sakin bir ilçe olan Yenipazar"da kısmi hareketlenme başladı. Jandarma araçlarının devriyesinin hızlandığı ilçedeki vatandaşlar, cezaevinde hafif cezası olan mahkûmların kaldığını ifade ediyor. Bir vatandaş, "Burası küçük bir ilçe. Olumlu olur, ziyaretçisi fazla olur. Yerel halk için, esnaf için bir gelir kaynağı olabilir. Burası sakindir, ağır suçlular olmaz." dedi. Bir başka vatandaş ise Yenipazar"ın Ağar"ın gelmesinden sonra meşhur olacağını belirterek, "Herhalde meşhur oluruz, en fazla o getirisi olur. Biraz daha Yenipazar"ın ismi duyulur." diye konuştu. Bir başka vatandaş da cezaevinin yer konumundan dolayı seçilmiş olabileceğini vurgulayarak, "Şehirdışında ve sakin olduğu için seçilmiş olabilir. Hiçbir olay olmaz." dedi. Bir vatandaş ise cezaevini Mehmet Ağar"ın gelip gördüğünü, kendisinin istediğini öne sürdü.




    Ağar ceza çekecek, Yenipazar reklâm yapacak Yorumları