Yozgatlı küçük mehteranlar ilk konserini verdi   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 04-24-2012 (10:54)   Son Mesaj: 04-24-2012 (10:54)    Cevap: 0    Gösterim: 310  

    04-24-2012

    Yozgatlı küçük mehteranlar ilk konserini verdi

    Yozgatlı küçük mehteranlar ilk konserini verdi
    Yozgatlı küçük mehteranlar ilk konserini verdi

    Yozgat'ta Bozok Mehter Takımı'ndan esinlenen çocuklar Yozgat Valisi Necati Şentürk'ün desteği ile çocuk mehter takımını kurdu ve 23 Nisan'da ilk konserini verdi

    Yozgat Valisi Necati Şentürk, Bozok Mehter Takımı'nın ardından minikler statüsünde de "Sevgi Evleri Minikler Bozok Mehter Takımı'nı da kurdu.

    Yozgat"ta verdiği konserlerle kısa sürede ilgi odağı haline gelen Bozok Mehter Takımı"na rakip çıktı. Miniklerden oluşan ikinci mehter takımı ilk konserini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nda verdi.

    Özel yaptırılan mehteran ekibi kıyafetleri ile kutlamalara renk katan Sevgi Evleri Minikler Bozok Mehter Takımı elemanlarıbıyıkları, ellerinde tuğları ve müzik aletleri ile aynı görevi üstlenen büyükleri aratmadılar.

    Yozgat"a mehteran takımı kazandıran Vali Necati Şentürk"ün girişimleri ile ikincisi minikler tarafından oluşturulan mehter takımı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nın en renkli görüntüsünü oluşturdu.





    Yozgatlı küçük mehteranlar ilk konserini verdi Yorumları