Çapkın, Taksim´de 1 Mayıs incelemesinde bulundu   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 04-23-2012 (16:59)   Son Mesaj: 04-23-2012 (16:59)    Cevap: 0    Gösterim: 360  

    04-23-2012

    Çapkın, Taksim´de 1 Mayıs incelemesinde bulundu

    Çapkın, Taksim´de 1 Mayıs incelemesinde bulundu
    Çapkın, Taksim´de 1 Mayıs incelemesinde bulundu

    İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, emniyet müdür yardımcıları ile Taksim’de 1 Mayıs incelemesinde bulundu.

    Müdürlerinden bilgi alan Çapkın, 1 Mayıs"ın huzurlu ve güvenli bir şekilde geçmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

    1 Mayıs"a günler kala Hüseyin Çapkın, emniyet müdürleri ile birlikte Taksim"de incelemelerde bulundu. Emniyet Müdür Yardımcısı Kamil Karabörk, Güvenlik Şube Müdürü Yunus Dolar ve Beyoğlu Emniyet Müdürü Osman Yıldırım"dan bilgi alan Çapkın, Taksim"in her noktasını titizlikle inceledi.

    Çalışmalarını tamamlayan Hüseyin Çapkın, basın mensuplarının sorularını cevapladı. 1 Mayıs"ın, 2 yıldır nasıl kutlanıyorsa kardeşçe, işçi bayramı şeklinde kutlanacağına inandıklarını belirten Çapkın, "1 Mayıs"la ilgili önlemleri almaya çalışıyoruz. Onunla ilgili planlamalar yapıyoruz. Bir sıkıntılı durumun olacağını sanmıyoruz. İşçilerimiz 1 Mayıs"ı huzur içinde kutlasın, diye her türlü önlemi almaya çalışıyoruz." dedi.

    Nevruz öncesi bulunan ve geçtiğimiz günlerde Kozlu Mezarlığı"nda bulunan bombaların hatırlatılması üzerine Çapkın, "Herhangi bir şey beklemiyoruz. Her türlü alternatifi düşünürüz biz. Polisiz biz. Herhangi bir beklentimiz yok, böyle bir ihtimal de yok." şeklinde cevap verdi.

    Çapkın, daha sonra yanına gelen küçük çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Hüseyin Çapkın, daha sonra Taksim"den ayrıldı.




    Çapkın, Taksim´de 1 Mayıs incelemesinde bulundu Yorumları