Deprem çocuklarının 23 Nisan coşkusu   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 04-23-2012 (13:56)   Son Mesaj: 04-23-2012 (13:56)    Cevap: 0    Gösterim: 518  

    04-23-2012

    Deprem çocuklarının 23 Nisan coşkusu

    Deprem çocuklarının 23 Nisan coşkusu
    Deprem çocuklarının 23 Nisan coşkusu

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Van'da törenlerle kutlandı.

    Vali Münir Karaloğlu, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Yıldırım Güvenç ve diğer protokol üyeleri, öğrencilerle birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Belediye Başkanlığı'na ait çelenk ise hiçbir yetkilinin olmaması nedeniyle anıta konulmadı.

    Beşyol Meydanı'nda devam eden törende, Vali Karaloğlu ile Korgeneral Güvenç, tören alanındaki öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutladı.

    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Daha önce yapılan resim, kompozisyon ve şiir dallarında dereceye girenlere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

    Halk oyunu ekibinin gösterisinin ardından geçit töreni yapıldı. Geçit törenine, Sosyal ve sanatsal etkinliklere destek vermek için kente gelen bazı sanatçılar ile 11. Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliklerine hazırlanan çocuklar da katıldı.

    AA




    Deprem çocuklarının 23 Nisan coşkusu Yorumları