Minik gamzeler 23 Nisanı kutladı   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 04-23-2012 (11:58)   Son Mesaj: 04-23-2012 (11:58)    Cevap: 0    Gösterim: 391  

    04-23-2012

    Minik gamzeler 23 Nisanı kutladı

    Minik gamzeler 23 Nisanı kutladı
    Minik gamzeler 23 Nisanı kutladı

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikte çocuklar, Barış Manço şarkıları dinledi, halk oyunları gösterisi ve tiyatro izledi.



    Aydın Üniversitesi Florya yerleşkesinde, Minik Gamzeler Sosyal Yardımlaşma ve Destekleme Platformu ile Aydın Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlediği etkinliğin açılışında konuşan platformun kurucusu Büşra Karahan, en değerli varlıklar olan çocuklara gönüllerince bir 23 Nisan yaşatmayı amaçladıklarını söyledi.

    Karahan, çocukların, hayatın getirdiği tüm olumsuzluklardan uzak sevgi, paylaşım gibi değerleri hissedebilecekleri bir program oluşturmayı amaçladıklarını belirterek, ''Temel amacımız, çocukların toplumun içindeki yeri ve öneminin pekiştirilmesi, çocuğun her türlü yoksunluktan uzak tutulması, çocuklarımızın geleceğimiz adına en büyük umut olduğu konusunda bir toplumsal farkındalık oluşturmaktır'' diye konuştu.

    Aydın Üniversitesi Korosu'nun verdiği konserde çocuklar, Barış Manço şarkılarını hep bir ağızdan söyledi.

    Daha sonra Esenler Sanat Evi halk oyunu ekibi zeybek oynadı. Hayaller Kumpanyası adlı tiyatro grubu da kıskançlığın kötü bir huy olduğunu anlatan bir gösteri sergiledi.

    Çocuklar, palyaçolarla birlikte şarkılar söyleyip, dans etti.

    Platforma, çocuklardan gelen mektupların okunmasının ardından etkinlik, Esenler Sanat Evi'nin tiyatro gösterisiyle sona erdi.




    Minik gamzeler 23 Nisanı kutladı Yorumları