Tekmen: Son üçten Ardahan´ın adı silindi   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 04-22-2012 (18:56)   Son Mesaj: 04-22-2012 (18:56)    Cevap: 0    Gösterim: 477  

    04-22-2012

    Tekmen: Son üçten Ardahan´ın adı silindi

    Tekmen: Son üçten Ardahan´ın adı silindi
    Tekmen: Son üçten Ardahan´ın adı silindi

    Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, "Son 8 yılda alınan kötü sonuçların ardından son üçte olmamamız iyiye işarettir" dedi.

    YGS sınavlarında son üçte Ardahan"ın adının silindiğini ifade eden Vali Tekmen şunları kaydetti:

    ""2009 yılında basına da yansıyan Ardahan"dan üniversiteye giriş sınavlarında sonuncu olduğu haberi her kesimi üzmüştü. Yani 2009 yılında bizim ilk atandığımızda sonuncuydu Ardahan ve bakıp araştırdığımızda sadece o yıl değil 7-8 yıl boyunca sonuncuymuş zaten. 2009 yılında güzel ilimiz Ardahan"da göreve başladığımda gençlerimizin üniversiteye giriş sınavlarında istenilen başarıyı sağlayamadıklarını, ilimizin de başarılı iller sıralamasında yıllarca sonuncu olduğunu görmek, herkes gibi beni de çok üzmüştür. İlimizin eğitim geçmişine yakışmayan bu vahim durumu ortadan kaldırmak ve ilimizi layık olduğu yere getirebilmek için Valiliğimiz başkanlığında başlatılan ve üç yıl boyunca sürdürülen "Eğitime Destek Projesi" sayesinde, ilimizin makûs talihi yok edilerek eksi 0 başarısızlığı bir daha görmemek üzere eksi tarihe gömülmüştür""

    Vali Tekmen, "Bu başarı eğitime destek projemizin meyvelerinin bir ürünüdür. Tekmen, bu uygulamalar sonucunda başarılı iller sıralamasında yükselen ilimiz, haklı gururunu yaşamaktadır. Bu tarihi başarının sağlanmasında katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.




    Tekmen: Son üçten Ardahan´ın adı silindi Yorumları