Bonomo ve Franka: İyi olan kazansın   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 04-22-2012 (16:57)   Son Mesaj: 04-22-2012 (16:57)    Cevap: 0    Gösterim: 515  

    04-22-2012

    Bonomo ve Franka: İyi olan kazansın

    Bonomo ve Franka: İyi olan kazansın
    Bonomo ve Franka: İyi olan kazansın

    Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da sahne alan Can Bonomo, Eurovision’da Hollanda'yı temsil edecek Türk kökenli Joan Franka (Ayten Kalan) ile bir araya geldi.

    Eurovision tanıtım turları kapsamında ilk defa Amsterdam"da bir araya gelen Bonomo ve Franka, verdikleri ortak mesajda, "Performansı iyi olan kazansın." Dedi.

    Amsterdam Melkweg Sanat ve Kültür Merkezi"nde şarkısınının tanıtımının ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Can Bonomo, Hollanda"yı Eurovision"da Azerbaycan"da temsil edecek olan Joan Franka"nın oldukça başarılı olduğunu ve şarkısını beğendiğini söyledi. "Keyfimiz yerinde" diyen Bonomo, "Çok başarılı bir sanatçıyla tanıştım. Kendi yaptığımız işten de memnunuz, onlarla (Franka) tanıştığımıza da memnunuz." diye konuştu.

    Bonomo, Hollanda'daki Türklerin oylarının bu sene kendisine gidip gitmeyeceği yönündeki basın mensuplarının sorusuna, "Oylamaya katılanlar en beğendikleri müzikte karar kılsınlar. İllaki bizim olmamız da şart değil. Yarışmaya katılan 42 ülke var. Hangi müziği en çok beğeniyorlarsa ona oy versinler." açıklamasında bulundu.

    Kendi yaptığı işe güvendiğini ve insanların da beğenmesini umduğunu belirten Bonomo, "Net bir şey söylemek çok afaki olur şu an. Daha yarışmadık, bir yarışalım. Ama inşallah ülkemizi mutlu edecek bir sonuçla geri döneriz." değerlendirmesinde bulundu.

    Avrupa'nın diğer şehirlerinde olduğu gibi Amsterdam'da da çok iyi karşılandıklarını ifade eden Bonomo, kendisine gösterilen ilgiden büyük memnuniyet duyduğunu, insanların şarkısıyla sürekli dans ettiğini söyledi.

    "HOLLANDALI TÜRKLERDEN DESTEK BEKLİYORUM"

    Hollanda'daki Türk toplumun kendisine gösterdiği ilgiden son derece mutlu olduğunu ifade eden Franka, bu denli yüksek ilgi beklemediğini söyledi. Sürekli ismini duyduğu Can Bonomo ile en sonunda tanıştığını ve kısa süre görüştüğünü anlatan Franka, uzun konuşma fırsatı yakalayamamasına rağmen sevinçli olduğunu belirtti. Franka, Bonomo ile sıradan bir konuşma yaptıklarını ve birbirlerine başarı dilediklerini söyledi.

    Hollanda Kraliçesi Beatrix'in Cumhurbaşkanı Abdullah Gül onuruna Amsterdam'da verdiği yemeğe katıldığını anlatan Franka, çok istemesine rağmen Cumhurbaşkanıyla tanışma fırsatı yakalayamadığını sözlerine ekledi.

    Gelecek hafta Cuma günü tanıtım turu kapsamında İstanbul'a giderek sahne alacağını kaydeden Franka, Türkiye'ye gideceği için heyecanlı olduğunu söyledi. Hollanda ile Türkiye arasında çok iyi bir dostluğun bulunduğuna dikkati çeken Franka, "Yarı Türk, yarı Hollandalıyım. Ben bu dostluğun en iyi örneklerinden biriyim herhalde." dedi.

    Hollanda"yı Eurovision"da temsil edecek olan Franka, Hollandalı Türklerden destek beklediğini ve Türkiye"yi sevdiğini ifade etti.

    Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapılacak Eurovision şarkı yarışmasında "Love Me Back" adlı parçayla Türkiye"yi temsil edecek Can Bonomo"ya rakip olan Joan Franka, "You And Me" adlı şarkıyı seslendiriyor. Franka, "O Ses Hollanda" yarışmasında birinci olarak ülkesini temsil etmeye hak kazanmıştı.




    Bonomo ve Franka: İyi olan kazansın Yorumları