Bakan Günay Karakoç´u ziyaret etti   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 04-21-2012 (22:58)   Son Mesaj: 04-21-2012 (22:58)    Cevap: 0    Gösterim: 355  

    04-21-2012

    Bakan Günay Karakoç´u ziyaret etti

    Bakan Günay Karakoç´u ziyaret etti
    Bakan Günay Karakoç´u ziyaret etti

    Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, şair ve yazar Abdürrahim Karakoç'u tedavi gördüğü Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ziyaret etti.

    Günay'ın ziyareti akşam saatlerinde gerçekleşti. Yoğun bakımda bulunan Karakoç ile kısa süre görüşen Bakan Günay, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, Karakoç'un şiir dünyasının, pek çok şarkının söz yazarı olarak, aşk, tabiat, inanç şiirleriyle edebiyat dünyasının da özel bir insanı olduğunu söyledi.

    Günay, Karakoç'la derin bir dostluğu olduğunu belirterek, ''Çok sevdiğim bir insandır'' dedi.

    Yarın Bursa'ya gideceğini, ancak Karakoç'un hastaneye kaldırıldığını duyar duymaz ''kaygıyla'' buraya geldiğini vurgulayan Günay, ziyareti sonrası iyi bir tablo gördüğünü ve biraz rahatladığını kaydetti.

    Günay, doktarların da kendisini bilgilendirdiğini belirterek, Karakoç'la da görüştüğünü ve gayet iyi olduğunu söyledi.

    Bakan Günay, ''İnşallah bir kaç gün sonra iyilikle dışarıda tekrar yazmaya, söylemeye, konuşmaya devam eder. Biz de edebiyatımızın bu büyük ismini tekrar görmekten büyük mutluluk duyarız'' diye konuştu.




    Bakan Günay Karakoç´u ziyaret etti Yorumları