Demirel´den Bilgiç´in ailesine başsağlığı   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 04-21-2012 (19:58)   Son Mesaj: 04-21-2012 (19:58)    Cevap: 0    Gösterim: 383  

    04-21-2012

    Demirel´den Bilgiç´in ailesine başsağlığı

    Demirel´den Bilgiç´in ailesine başsağlığı
    Demirel´den Bilgiç´in ailesine başsağlığı

    9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Sadettin Bilgiç’in vefatı dolayısıyla ailesine başsağlığı diledi.

    Demirel"in çalışma ofisinden yapılan yazılı açıklamada, Demirel"in Bilgiç"in vefatını teessürle öğrendiği belirtildi. Gribal enfeksiyon nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastaneden yeni taburcu olan Demirel"in cenazeye katılamayacağı bildirilen açıklamada, 9. Cumhurbaşkanı"nın cenaze töreninin yapılacağı Isparta"nın Şarkikaraağaç ilçesine giden Bilgiç"in oğulları AKP Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Fahrettin Bilgiç ve Mehmet Takiyyüddin Bilgiç"e başsağlığı dilediğini ilettiği ifade edildi.

    Bilgiç"in ailesine taziye telgrafı da gönderen Demirel, "Türk siyasetinin fevkalade zor ve karışık olduğu bir dönemde, beraber hizmet görmenin takdiri içerisindeyim" dedi. Bilgiç"e Demokrat Parti, Adalet Partisi ve Doğru Yol Partisi"ndeki hizmetlerinden dolayı minnet ve şükranlarını sunduğunu belirten Demirel, Bilgiç"e Allah"tan rahmet diledi.

    (ANKA)




    Demirel´den Bilgiç´in ailesine başsağlığı Yorumları