Filyos´ta cesedi bulunan Kaya defnedildi   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 04-21-2012 (11:58)   Son Mesaj: 04-21-2012 (11:58)    Cevap: 0    Gösterim: 349  

    04-21-2012

    Filyos´ta cesedi bulunan Kaya defnedildi

    Filyos´ta cesedi bulunan Kaya defnedildi
    Filyos´ta cesedi bulunan Kaya defnedildi

    Çaycuma'da Filyos Çayı üzerindeki köprünün çökmesi sonucu suya düşerek kaybolan ve dün cesedi bulunan Ali Rıza Kaya toprağa verildi.

    Kaya'nın cenazesi, yakınları tarafından Çaycuma Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Karaman beldesine bağlı Osmanlı köyüne getirildi.

    Köy camisindeki cenazeye, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Kaya'nın ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı. Cenaze, namazın ardından köy mezarlığına defnedildi.

    Ali Rıza Kaya'nın Bursa'da yaşadığı ve olaydan yaklaşık bir hafta önce Zonguldak'a bağlı Osmanlı köyüne geldiği, olay günü de yakınlarıyla alışveriş için ilçe merkezine gittiği öğrenildi.

    Çaycuma'da 6 Nisan'da Filyos Çayı üzerindeki köprünün çökmesi sonucu suya düşerek kaybolan 15 kişiden 6'sının cesedine ulaşılmış, dün de Ali Rıza Kaya'nın cesedi bulunmuştu.




    Filyos´ta cesedi bulunan Kaya defnedildi Yorumları