THY hava koşulları için ek tedbirler aldı   Konuyu açan: Sondakika   İlk Mesaj: 04-19-2012 (19:56)   Son Mesaj: 04-19-2012 (19:56)    Cevap: 0    Gösterim: 587  

    04-19-2012

    THY hava koşulları için ek tedbirler aldı

    THY hava koşulları için ek tedbirler aldı
    THY hava koşulları için ek tedbirler aldı

    Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da uçuş operasyonunu etkileyen hava şartları nedeniyle 21-24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceği uçuşlar için bazı tedbirler aldı.

    THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle havayolu ulaşımında yaşanabilecek olası aksaklıkları minimum düzeye indirmek için 21, 22 ve 23 Nisan tarihlerinde iç ve dış hatlardaki bazı uçuşların iptal edildiği, bazı uçuşların ise Sabiha Gökçen Havalimanı'na kaydırıldığı belirtildi.

    Açıklamada, Denizli, Adıyaman, Erzincan, Malatya ve Merzifon'a yapılacak bazı seferlerin karşılıklı olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan gerçekleştirileceği kaydedilerek, şöyle denildi:

    ''Yurt içi seyahat edecek yolcular, uçuşlarını Sabiha Gökçen meydanından planlanan bu seferler ile gerçekleştirebilecek. Dış hatlara devam edecek bağlantılı yolcuların rezervasyonları, dış hat uçuşlarına bağlantı verecek şekilde en yakın çevre illerdeki meydanlara alındı. Bu bağlamda dış hat bağlantılı yolcuların rezervasyonları, Denizli için İzmir'e, Adıyaman için Gaziantep'e, Erzincan için Trabzon ve Erzurum'a, Malatya için Elazığ'a, Merzifon için ise Samsun'a aktarıldı.''

    THY, 21, 22, 23 ve 24 Nisan tarihlerinde toplam 40 iç ve dış hat seferini karşılıklı olarak iptal etti.




    THY hava koşulları için ek tedbirler aldı Yorumları