4 işçi donmaktan son anda kurtarıldı   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 04-19-2012 (08:58)   Son Mesaj: 04-19-2012 (08:58)    Cevap: 0    Gösterim: 390  

    04-19-2012

    4 işçi donmaktan son anda kurtarıldı

    4 işçi donmaktan son anda kurtarıldı
    4 işçi donmaktan son anda kurtarıldı

    Şiddetli fırtına nedeniyle Hirfanlı Baraj Gölü'ndeki bir adada mahsur kalan 4 kişi 12 saat sonra açlıktan ve donmaktan kurtarıldı



    Şiddetli fırtına nedeniyle Hirfanlı Baraj Gölü'ndeki bir adada mahsur kalan 4 kişi, 12 saat sonra kurtarıldı.

    Kırşehir'in Tokluman Beldesi'nden Hirfanlı Baraj Gölü'ne sabah erken saatlerde kum balığı avlamaya giden Osman Gökmen, Sefa Tok, Mehmet Poyraz ve tekne sahibi Akın Tok, saat 12.00 sularında şiddetli fırtına nedeniyle Şahbaz Adası'na çıktı.

    Uzun süre fırtınanın dinmesini bekleyen gençlerden Sefa Tok, 156'yı arayarak yardım istedi. Jandarma ile Kırşehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde çalışan 4 dalgıç, gönüllü olarak gençleri kurmak için harekete geçti.



    Saat 22.00 sularında Hirfanlı Baraj Gölü'ne giden ekipler, şiddetli fırtınaya rağmen Şahbaz adasındaki gençlerle balıkçıyı botla 2 sefer yaparak kurtardı.

    Kurtuldukları için çok mutlu olduklarını anlatan gençlerden Sefa Tok, ''Jandarmaya ve bizleri görevleri olmadığı halde gönüllü olarak kurtaran dalgıçlara çok teşekkür ediyoruz. Acıktık, korktuk. Çaresizdik, fırtınanın dinmesini bekledik, ancak dinmedi. Ben de jandarmadan yardım istedim. 12 saat kadar mahsur kaldık ama sağ salim karaya çıkabildik'' dedi.




    4 işçi donmaktan son anda kurtarıldı Yorumları