2 günlük bebek apartmana bırakıldı   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 04-18-2012 (22:54)   Son Mesaj: 04-18-2012 (22:54)    Cevap: 0    Gösterim: 437  

    04-18-2012

    2 günlük bebek apartmana bırakıldı

    2 günlük bebek apartmana bırakıldı
    2 günlük bebek apartmana bırakıldı

    Samsun'un İlkadım ilçesinde 2 günlük bebek, bir apartmana bırakıldı.

    Olay, İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi 100. Yıl Bulvarı Huzur Apartmanı'nda bu akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmanın kapıcısı Musa Ay, birinci kattaki dairenin önünde bir bebek olduğunu fark etti ve durumu polis ile sağlık ekiplerine haber verdi. Üzerinde giysileri, ağzında emziği bulunan bebek, ambulansla Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste muayene edilen bebeğin 3 kilo 80 gram ağırlığında ve kız olduğu belirlendi.

    Bebek daha sonra Yeni Doğan Servisi'ne sevk edildi. Burada uzman doktorun yaptığı muayenesi sırasında bebeğin kolunda Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde dünyaya gelen bebeklere takılan kol bandı olduğu ortaya çıktı.

    Polis, yaptığı araştırmada, bebeği 2 gün önce sezaryenle R.S. (44) adlı bir kadının dünyaya getirdiğini ve kadının bugün hastaneden taburcu olduğunu tespit etti. Polis ekipleri, anneye ulaşılması için çalışma başlattı.




    2 günlük bebek apartmana bırakıldı Yorumları