Edremit´te evin üzerine ağaç devirdi   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 04-18-2012 (22:58)   Son Mesaj: 04-18-2012 (22:58)    Cevap: 0    Gösterim: 391  

    04-18-2012

    Edremit´te evin üzerine ağaç devirdi

    Edremit´te evin üzerine ağaç devirdi
    Edremit´te evin üzerine ağaç devirdi

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde fırtına yüzünden bir evin üzerine düşen kavak ağacının gövdesinden kopan büyük bir parçası evde bulunanlara korku dolu saatler yaşattı.

    Yurt genelinde etkili olan fırtına yıkıp geçmeye devam ediyor. Balıkesir"in Edremit ilçesinde ve beldelerinde de vatandaşlar fırtına yüzünden zor anlar yaşadı. Edremit İbrahimce Mahallesinde fırtına yüzünden bir evin üzerine düşen kavak ağacının gövdesinden kopan büyük bir parçası evde bulunanlara korku dolu saatler yaşattı. Marmara ve batı bölgelerinde etkili olan fırtına yüzünden vatandaşlar zor anlar yaşarken Edremit"in tatil beldelerinde denizdeki dalgalar insan boyunu aşarken fırtına Edremit ilçesinin İbrahimce Mahallesi 398. sokakta ki Cemal Demircioğlu"na ait evin bahçesindeki kavak ağacının gövdesinden kopan büyük bir parça evin üzerine düştü. O esnada evde anne ve babası olmayan üç küçük çocuk komşuları tarafından dışarı çıkarıldı. Belediye görevlileri ile UEDAŞ görevlileri ile Edremit park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri tarafından kopan parça evin üzerinden alındı.

    Mahalle sakinleri gece boyunca devam edecek olan fırtına yüzünden tedirgin olurken ölü veya yaralanan olmamasından dolayı rahat bir nefes aldılar.




    Edremit´te evin üzerine ağaç devirdi Yorumları