Emniyetten ´´anonsla´´ fırtına uyarısı   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 04-18-2012 (17:58)   Son Mesaj: 04-18-2012 (17:58)    Cevap: 0    Gösterim: 398  

    04-18-2012

    Emniyetten ´´anonsla´´ fırtına uyarısı

    Emniyetten ´´anonsla´´ fırtına uyarısı
    Emniyetten ´´anonsla´´ fırtına uyarısı

    Sivas Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, cadde ve sokaklarda yaptıkları anonslarla fırtına nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

    Sivas Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, cadde ve sokaklarda yaptıkları anonslarla, kuvvetli fırtına nedeniyle meydana gelebilecek çatı uçması, karbonmonoksit zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

    Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, yurdun iç ve batı bölgelerinde etkili olan kuvvetli fırtınanın, Sivas'ta da etkisini gösterme ihtimali üzerine vatandaşların uyarılması için ekiplere telsiz anonsuyla talimat verdi. Seyhan'ın talimatının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, gittikleri mahallelerde araçlardan megafonla anons yaparak vatandaşları uyardı.

    Anonslarda kentte rüzgarın etkisini daha da artırabileceğini belirten ekipler, kuvvetli fırtına nedeniyle meydana gelebilecek çatı uçması, ağaç devrilmesi, görüş mesafesinde azalma, soba ve doğal gaz kaynaklı karbonmonoksit zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaya çağırdı.

    Esentepe, Tuzlugöl, Fatih, Altuntabak, Kardeşler, Karşıyaka, Kılavuz, Seyrantepe mahalleleri ile Alibaba gecekondu önleme bölgesini ekip araçlarıyla dolaşan polisler, yaptıkları anonslarda meteoroloji verilerine göre kentte şiddetli rüzgar beklendiğini belirterek, vatandaşları aşırı rüzgardan dolayı oluşabilecek zararlara karşı daha dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyardı.

    Bu arada, Fuar Alanı'ndaki tenis kortunda düzenlenen Okullar Arası Gençler Tenis İl Birinciliği müsabakalarının da olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendiği belirtildi.

    AA




    Emniyetten ´´anonsla´´ fırtına uyarısı Yorumları