Doktora şiddet güvenlik kamerasında   Konuyu açan: Sondakika   İlk Mesaj: 04-18-2012 (16:57)   Son Mesaj: 04-18-2012 (16:57)    Cevap: 0    Gösterim: 382  

    04-18-2012

    Doktora şiddet güvenlik kamerasında

    Doktora şiddet güvenlik kamerasında
    Doktora şiddet güvenlik kamerasında

    Görev başındaki doktor hasta yakını tarafından tekme tokat dövüldü. Hastane koridorunda saldırıya uğrayan doktorun görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.



    Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan bir doktor, hasta yakını tarafından tekme tokat dövüldü. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

    Gaziantep'te dün Dr. Ersin Arslan bir hasta yakınının bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybederken, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir doktor hasta yakınının saldırısına uğradı. Ameliyat öncesi eşine yemek verilmemesini öneren doktora sinirlenen hasta yakını, koridorda önce Suriyeli olan asistan doktora küfürler yağdırdı, ardından da "Karımı nasıl aç bırakırsın?" diyerek saldırdı. Kadın Doğum servisinin koridorunda yaşanan o anlar güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde asistan doktorla konuşan hasta yakını, daha sonra koridorda yürüyen doktorun peşinden bağırıyor. Geri dönen doktora bağırmayı sürdüren hasta yakını, ardından tekme tokat saldırıyor. Olayı gören diğer doktorlar ise hemen koridora koşarak saldırganı uzaklaştırıyor. Olayın ardından saldırgan gözaltına alınırken, saldırıya uğrayan doktor ise hastanede tedavi altına alındı. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan olayın ardından başlatılan incelemeler ise sürüyor.




    Doktora şiddet güvenlik kamerasında Yorumları