Sinan Erdem´de Kutlu Doğum coşkusu   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 04-14-2012 (21:57)   Son Mesaj: 04-14-2012 (21:57)    Cevap: 0    Gösterim: 744  

    04-14-2012

    Sinan Erdem´de Kutlu Doğum coşkusu

    Sinan Erdem´de Kutlu Doğum coşkusu
    Sinan Erdem´de Kutlu Doğum coşkusu

    Kutlu Doğum Haftası'nın resmi açılışı İstanbul Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu'ndaki programla başlayacak. Program çok sayıda davetliyi biraraya getirecek.



    Kutlu Doğum heyecanı tüm dünyayı sardı. Diyanet İşleri Başkanlığı, "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri için zengin bir içerik hazırladı.

    Hafta münasebeti ile toplumda farkındalık yaratmak adına her yıl yeni bir konsept belirleyen Diyanet İşleri Başkanlığı, bu yıl düzenlenecek etkinliklerin ana temasını, "Hz. Peygamber, Kardeşlik Ahlâkı ve Kardeşlik Hukuku" olarak belirledi.

    14 Nisanda başlayacak olan Kutlu Doğum Haftası"nın resmi açılışı, İstanbul Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu"nda halka açık bir programla gerçekleştirilecek. Yurt içi ve yurt dışından geniş katılımın beklendiği programa, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez"in yanı sıra devlet erkânından da önemli isimlerin katılması bekleniyor.

    İl ve ilçe müftülükleri tarafından da birçok etkinliğin düzenleneceği hafta boyunca paneller, sempozyumlar, konferanslar, kitap ve kültür fuarları ve öğrencilere yönelik yarışmaların yanı sıra, kurum ve kuruluşlara, esnaflara, şehit yakınları ve gazilere, hastanelere, kimsesizlere, çocuk esirgeme yurtlarına ve sivil toplum kuruluşlarına yapılacak ziyaretler de bulunuyor. Ayrıca 81 il ve birçok ilçe merkezinde düzenlenecek programlarda gösterilmek üzere Başkanlık tarafından sinevizyon ve görsel materyaller de hazırlandı.

    Diyanet İşleri Başkanlığı, kutlamalar kapsamında "Hz. Peygamber ve Kardeşlik Hukuku" ve "Kardeşlik Yazıları" başlıklı iki tane de kitap yayımladı. Kitaplar, il ve ilçe müftülüklerince düzenlenecek programlarda ücretsiz olarak dağıtılacak.





    Sinan Erdem´de Kutlu Doğum coşkusu Yorumları