AK Parti´li Vekil, sel bölgesinde   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 04-14-2012 (12:54)   Son Mesaj: 04-14-2012 (12:54)    Cevap: 0    Gösterim: 351  

    04-14-2012

    AK Parti´li Vekil, sel bölgesinde

    AK Parti´li Vekil, sel bölgesinde
    AK Parti´li Vekil, sel bölgesinde

    Ak Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, Muş merkeze bağlı Suboyu köyünde ve Muş ovası düzlüğünde bulunan Sungu beldesinde yaşanan selin zararının giderilmesi için gerekenin yapılacağını söyledi.

    Muş Milletvekili Faruk Işık, "Devlet olarak her zaman halkımızın yanındayız. Yaraları sarmak için buradayız. Selden zarar gören vatandaşlara gerekli yardım, devlet eliyle en kısa zamanda ulaştırılacak." dedi.

    Son 50 yılın en fazla karının yağdığı ovanın karların erimesi ile sular altında kaldığını kaydeden Faruk Işık, "Sel afetine maruz kalmış bütün vatandaşlarımıza gıda yardımı yapılmış durumda. Özellikle okullar ile ilgili problemler yaşıyoruz, okula giden öğrencilerimizin evleri su altında kalınca, kitap defter kalemleri de zarar gördü. Kızılay bin öğrencimize sıfırdan kırtasiye malzemeleri yardımında bulundu." şeklinde konuştu.

    AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, Kızılay Muş Şube Başkanı Cengiz Koç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şehmus Yentürk, Afet Müdürü Abdurrahim Dayanan ve AK Parti Muş İl Başkanı Halis Saltık, Muş merkeze bağlı köylerde incelemelerde bulundu.




    AK Parti´li Vekil, sel bölgesinde Yorumları