KKTC´de 6 Nisan´da kaybolan çocuk ölü bulundu   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 04-13-2012 (18:56)   Son Mesaj: 04-13-2012 (18:56)    Cevap: 0    Gösterim: 589  

    04-13-2012

    KKTC´de 6 Nisan´da kaybolan çocuk ölü bulundu

    KKTC´de 6 Nisan´da kaybolan çocuk ölü bulundu
    KKTC´de 6 Nisan´da kaybolan çocuk ölü bulundu

    Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) 6 Nisan'dan bu yana kayıp olan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan 7 yaşındaki Mustafa Diker ölü olarak bulundu.

    Emniyet yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Lefkoşa yakınlarındaki Haspolat'ta yaşayan Mustafa Diker'in cesedi, Taşkent yakınlarında Orman Dairesi görevlileri tarafından bulundu.

    Polis, Mustafa Diker'in ölüm nedeninin belirlenmesi için, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde cesede otopsi yapıldığını ve doku örneği alındığını açıkladı.

    Bu arada, KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi, cesedi bulunan 7 yaşındaki Mustafa Diker'in ailesine taziyelerini iletti.

    Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, cesedin kaldırıldığı hastaneye giden Ünverdi, Mustafa Diker'in annesi Şemsi İri'yi teselli etmeye çalıştı ve ''Şemsi İri'nin yanında olacağını'' ifade etti.

    Anne ve babası boşanan Mustafa Diker'in kaybı, kaybolduğu günden bu yana, ülkede en çok konuşulan konuların başında geliyordu. Diker'in cesedinin bulunması KKTC'de üzüntüye neden oldu.

    Polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü bildirildi.




    KKTC´de 6 Nisan´da kaybolan çocuk ölü bulundu Yorumları