Kars´ta çatışma: 1 astsubay yaralandı   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 04-13-2012 (12:58)   Son Mesaj: 04-13-2012 (12:58)    Cevap: 0    Gösterim: 519  

    04-13-2012

    Kars´ta çatışma: 1 astsubay yaralandı

    Kars´ta çatışma: 1 astsubay yaralandı
    Kars´ta çatışma: 1 astsubay yaralandı

    Kars’ın Kağızman ilçesinde dün akşam yol kesip örgüt propagandası yapan teröristlere yönelik operasyon başlatan güvenlik güçleri ile bölücü örgüt mensupları arasında çatışma çıktı.



    Dün akşam saatlerinde Erzurum-Kağızman karayolu Karakurt mevkisinde yol kesen yaklaşık 15 kişilik terörist grup, vatandaşlara örgüt propagandası yaptıktan sonra kaçtı. Durmayan bazı araçların silahla tarandığı olay sonrası jandarma ekipleri bölgede operasyon başlattı. Operasyon devam ederken, sabah saatlerinde güvenlik güçleri ile bölücü örgüt mensupları arasında çatışma çıktı. Karakurt Demirkapı mevkisinde sağlanan sıcak çatışmanın devam ettiği bildirildi.

    1 ASTSUBAY YARALANDI

    Kars"ın Kağızman ilçesi Karakurt mevkisinde bir grup teröristle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma devam ederken, operasyonda 1 astsubayın yaralandığı bildirildi.



    Dün gece Erzurum-Kars karayolu Karakurt mevkisinde yol kesip örgüt propagandası yapan 15 kişilik terörist grup ile güvenlik güçleri arasında bugün sabah saatlerinde sıcak temas sağlandı. Bölgeye Erzurum ve Kars"tan çok sayıda askeri birlik sevk edilirken, operasyon sırasında bir astsubayın yaralanarak Kağızman Devlet Hastanesi"ne kaldırıldığı bildirildi.

    İHA kameraları sıcak çatışmayı görüntülerken, bölgede geniş çaplı güvenlik tedbirleri alındı. Karakut Demirkapı kırsalında askeri helikopterlerin de havadan desteğiyle yapılan operasyon nedeniyle Erzurum-Kars-Iğdır karayolunda ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.




    Kars´ta çatışma: 1 astsubay yaralandı Yorumları