Şehidin son sözü: Anne kapat geliyorlar   Konuyu açan: Sondakika   İlk Mesaj: 04-13-2012 (08:56)   Son Mesaj: 04-13-2012 (08:56)    Cevap: 0    Gösterim: 507  

    04-13-2012

    Şehidin son sözü: Anne kapat geliyorlar

    Şehidin son sözü: Anne kapat geliyorlar
    Şehidin son sözü: Anne kapat geliyorlar

    Uludere'de teröristlerle çıkan çatışmada Uzman Çavuş Caner Kesimal şehit düşmeden önce annesiyle telefonda görüştüğü ve o esnada da saldırı gerçekleşmiş. Son söz ise...

    Şırnak'ın Uludere ilçesi kırsalında teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Caner Kesimal'ın Sakarya'nın Karapürçek ilçesindeki baba evine ateş düştü. 28 yaşındaki Caner Kesimal, şehit olmadan kısa bir süre önce annesini aramış. Şehidin ağabeyi Cihan Kesimal, "Kardeşim telefonda annemle görüşürken, arkadaşı "geliyorlar' demiş. Kardeşim telefonu kapattıktan hemen sonra şehit düşmüş." dedi.

    İlçeye bağlı Mesudiye köyünde yaşayan şehidin annesi Havva ve babası İrfan Kesimal'a acı haberi Kaymakam Haktan Gökçekuyu ve Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Adnan Arslan verdi. Acı haber üzerine anne ve baba Kesimal fenalık geçirdi. Anne ve babaya 112 acil servis ekibi müdahale etti. Kesimal ailesinin 10 yıl önce Rize'den gelerek Karapürçek'in Mesudiye köyüne yerleştikleri öğrenildi.

    "ŞEHİT OLMADAN HEMEN ÖNCE ANNEMİ ARADI"

    Şehit uzman çavuşun ağabeyi Cihan Kesimal, kardeşinin en son annesini aradığını belirterek, "Operasyon başlamadan önce annemi aramış. Annemle görüşürken, kardeşimin bir arkadaşı "geliyorlar' demiş. Geliyorlar deyince tabi, kardeşim telefonu kapatmış. Telefonu kapattıktan sonra şehit düşmüş." bilgisini verdi.

    "RİZE'DE TOPRAĞA VERİLMEK İSTEMİŞTİ"

    Ayakta durmakta ve konuşmakta zorlanan baba İrfan Kesimal, şu anda bir şey söyleyemeyeceğini belirtti. Baba Kesimal, komşularının 'nereye defnedeceksiniz' sorusuna dede memleketi Rize"yi kastederek, "Kendisi de orayı istemişti." karşılığını verdi.

    Şehidin naaşının yarın Rize Ardeşen"de yapılacak askeri törenin ardından şehitlikte toprağa verileceği öğrenildi. Şehidin ailesi ve yakınları cenaze törenine katılmak için bir otobüsle Rize'ye hareket etti.




    Şehidin son sözü: Anne kapat geliyorlar Yorumları