Kilis´teki konteyner kenti havadan çekildi   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 04-11-2012 (09:58)   Son Mesaj: 04-11-2012 (09:58)    Cevap: 0    Gösterim: 405  

    04-11-2012

    Kilis´teki konteyner kenti havadan çekildi

    Kilis´teki konteyner kenti havadan çekildi
    Kilis´teki konteyner kenti havadan çekildi

    Anadolu Ajansı, Kilis Öncüpınar Gümrük Kapısı yanındaki Hac Honaklama Tesisleri'ne kurulan konteyner kenti havadan görüntüledi.

    Ülkelerindeki sıkıntılardan dolayı Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin barındığı Kilis'teki konteyner kenti havadan görüntülendi. Hatay'ın Altınözü ve Reyhanlı çadır kentlerinde bir müddet kaldıktan sonra Kilis'te kurulan konteyner kente yerleştirilen Suriyelilerin yeni hayatlarına alıştıkları gözlendi.

    Önceki gün şiddetli çatışmaların olduğu Esseleme Sınır Kapısı'nın yakınında bulunan Suriye'nin köylerinde sessizliğin hakim olduğu dikkati çekti.

    Konteyner kentin ortasında Türk bayrağı dalgalanırken, bazı Suriyelilerin evlerinin üzerine ülkelerinin bayrakları ve Türk bayrağı astığı görüldü.

    Helikopteri gören Suriyeli sığınmacılar, el sallarken, konteyner kentin içinin bir şehrin cadde ve sokaklarından farklı olmadığı görülüntülendi.

    AA




    Kilis´teki konteyner kenti havadan çekildi Yorumları